Agencia de la Vivienda de Cataluña. RESOLUCIÓN TER/1752/2024, de 21 de mayo, de convocatoria de los procesos selectivos de nuevo acceso, mediante el sistema de concurso-oposición, para cubrir cien plazas en régimen de personal laboral fijo

RESOLUCIÓ TER/1752/2024, de 21 de maig, de convocatòria dels processos selectius de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir cent places en règim de personal laboral fix de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya (convocatòria 01.2024).

Atès l'Acord del Consell d'Administració de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya de data 21 de desembre de 2021 sobre l'aprovació de l'oferta d'ocupació pública amb caràcter permanent, per a l'any 2021, de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya (DOGC núm. 8570, de 24.12.2021), ampliada per Acord de 23 de maig de 2022 (DOGC núm. 8677, de 27.5.2022), en el qual s'inclouen dues places corresponents a la taxa de reposició de la Llei 11/2020, de 30 de desembre, de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2021.

Atès l'Acord del Consell d'Administració de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya de data 15 de desembre de 2022 sobre l'aprovació de l'oferta d'ocupació pública amb caràcter permanent, per a l'any 2022, de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya (DOGC núm. 8818, de 22.12.2022) en el qual s'inclouen noranta-nou places de la taxa de reposició de la Llei 22/2021, de 28 de desembre, de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2022. D'aquestes noranta-nou places, noranta-vuit són susceptibles de proveir-se per concurs oposició.

Vist que les places que es convoquen consten a la relació de llocs de treball de personal laboral de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, aprovada en sessió ordinària del Consell d'Administració de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya celebrada el 21 de febrer de 2024, i estan dotades pressupostàriament.

Vist que el 27 de desembre de 2022 es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 8820 la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

Vist que l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, de conformitat amb l'article 37.1.c) del Text refós de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, ha negociat amb el Comitè d'Empresa de Barcelona i els delegats i delegades de personal de Girona, Lleida i Tarragona, les bases comunes d'aquesta convocatòria.

Vist que el contingut de la present convocatòria i les seves bases han estat aprovades en el Consell d'Administració de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya en la sessió del 9 de maig de 2024.

Atès el que disposen el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic; la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

En ús de les competències que m'atribueix la Llei 13/2009, del 22 de juliol, de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya,

 

Resolc:

 

—1 Convocar els processos selectius de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir cent places en règim de personal laboral fix a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—2 Aquests processos selectius de nou d'accés es regeixen per la normativa referenciada en la part expositiva, per les bases comunes contingudes en l'annex 1 i per les bases específiques contingudes en els annexos 3 i següents d'aquesta Resolució.

 

—3 Els llocs de treball objecte d'aquesta convocatòria són els que s'estableixen en els annexos 3 i següents d'aquesta Resolució.

 

Contra aquesta Resolució, les persones interessades poden interposar demanda davant dels Jutjats Socials en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb les previsions establertes a l'article 69.2 de la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social –LRJS-, sens perjudici que puguin interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

 

Barcelona, 21 de maig de 2024

 

Silvia Grau i Fontanals

Directora de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya

 

 

Annex 1

Bases comunes

 

—1 Objecte

Aquestes bases comunes tenen per objecte regir els processos de selecció ordinaris, mitjançant el sistema de concurs oposició, en relació amb els llocs de treball de personal laboral de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya que consten a l'annex 3 i següents d'aquesta Resolució, i sens perjudici de les especificitats que s'hi contenen.

 

—2 Requisits de participació

Per a participar en aquests processos de selecció s'han de complir els requisits que s'indiquen en aquest apartat.

Els requisits de participació s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s'han de continuar complint fins a la data d'inici de la relació com a personal laboral fix.

L'incompliment de qualsevol dels requisits comporta l'exclusió de la persona aspirant respecte del procés de selecció en el qual n'hagi sol·licitat la participació i queden sense efectes els drets associats a la seva participació.

2.1 Nacionalitat.

Tenir la nacionalitat espanyola o ser nacional d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea.

Independentment de la seva nacionalitat, poden participar els/les cònjuges dels/de les ciutadans/nes espanyols/les i dels/de les nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea si no estan separats/des de dret.

També poden participar els/les descendents dels/de les cònjuges dels/de les ciutadans/nes espanyols/les i els/les nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea –sempre que els/les cònjuges no estiguin separats de dret– si són menors de vint-i-un anys o dependents.

Igualment, poden participar les persones incloses en l'àmbit d'aplicació dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya en què sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/res.

A més de les persones estrangeres a què fan referència els paràgrafs anteriors, també poden participar les persones estrangeres amb residència legal a Espanya.

2.2 Edat.

Tenir complerts setze anys i no excedir, si escau, l'edat màxima de jubilació ordinària.

2.3 Titulació.

Estar en possessió d'algun dels títols acadèmics oficials que, en cada cas, s'indiquen a l'annex 3 i següents, o acreditar-ne l'abonament dels seus drets d'expedició.

Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, s'ha d'estar en possessió de la corresponent credencial d'homologació o, si s'escau, del corresponent certificat d'equivalència. Aquest requisit no s'aplica a les persones aspirants que hagin obtingut el reconeixement de la seva qualificació professional, en l'àmbit de les professions regulades, a l'empara de les disposicions de dret de la Unió Europea.

2.4 Capacitat funcional.

Posseir la capacitat funcional per acomplir les funcions del lloc de treball laboral respecte del qual se'n sol·licita la participació.

2.5 Coneixements de llengua catalana.

Posseir els coneixements de llengua catalana del nivell que, per a cada lloc de treball laboral, s'indiquen a l'annex 3 i següents d'aquesta Resolució, de conformitat amb el que estableix el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener, i el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.

2.6 Coneixements de llengua castellana.

En relació amb les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola, és requisit posseir els coneixements de llengua castellana del nivell que, per a cada lloc de treball laboral, s'indiquen a l'annex 3 i següents d'aquesta Resolució.

2.7 No haver estat separat del servei mitjançant expedient disciplinari, acomiadament o inhabilitació judicial.

No haver estat separat del servei mitjançant expedient disciplinari o acomiadat de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni estar en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que exercien en el cas del personal laboral, del qual hagi estat separat, acomiadat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre estat, no ha d'estar inhabilitat o en situació equivalent ni ha d'haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent en el seu estat d'origen que impedeixi, en els mateixos termes, accedir a l'ocupació pública.

2.8 Requisit específic.

Les bases específiques per a cada lloc de treball que consten als annexos 3 i següents, poden determinar algun requisit addicional.

2.9 Taxa de participació.

Les persones participants han d'abonar la taxa de participació corresponent, llevat dels supòsits d'exempció.

D'acord amb el Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, la resta de normativa pressupostària vigent, amb l'article 43 de la Llei 2/2023, del 16 de març, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2023, prorrogats mitjançant Decret 222/2023, de 19 de desembre, pel qual s'estableixen els criteris d'aplicació de la pròrroga dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2023, mentre no entrin en vigor els del 2024, i amb el marc de referència de l'Ordre PRE/112/2023, de 9 de maig, per la qual es fa pública la relació de taxes vigents que gestionen el Departament de la Presidència i els organismes i les entitats que en depenen, els imports de la taxa que han de satisfer les persones que participin en aquests processos de selecció, per cadascuna de les sol·licituds que presentin, són els que, en cada cas, s'indiquen a continuació, aplicant l'assimilació als grups de classificació professional de l'Estatut Bàsic de l'empleat públic que es realitza en funció del nivell de titulació que a l'annex 3 i següents consta com a requisit per accedir al lloc.

A la base específica de cada lloc constarà quina de les següent taxes pertoca abonar:

Taxa A. Llocs de categories professionals assimilables al subgrup A1:

- Taxa general: 72,05 euros.

- Amb la bonificació per membre de família monoparental o de família nombrosa de categoria general: 50,45 euros.

- Amb la bonificació per membre de família monoparental o de família nombrosa de categoria especial i per a les dones que acreditin la condició de víctima de violència masclista i per als fills que en depenguin: 36,10 euros.

Taxa B. Llocs de categories professionals assimilables al subgrup A2:

- Taxa general: 56,70 euros.

- Amb la bonificació per membre de família monoparental o de família nombrosa de categoria general: 39,70 euros.

- Amb la bonificació per membre de família monoparental o de família nombrosa de categoria especial i per a les dones que acreditin la condició de víctima de violència masclista i per als fills que en depenguin: 28,35 euros.

Taxa C. Llocs de categories professionals assimilables al grup B o al subgrup C1:

- Taxa general: 41,35 euros.

- Amb la bonificació per membre de família monoparental o de família nombrosa de categoria general: 28,95 euros.

- Amb la bonificació per membre de família monoparental o de família nombrosa de categoria especial i per a les dones que acreditin la condició de víctima de violència masclista i per als fills que en depenguin: 20,70 euros.

Taxa D. Llocs de categories professionals assimilables al subgrup C2:

- Taxa general: 31,05 euros.

- Amb la bonificació per membre de família monoparental o de família nombrosa de categoria general: 21,75 euros.

- Amb la bonificació per membre de família monoparental o de família nombrosa de categoria especial i per a les dones que acreditin la condició de víctima de violència masclista i per als fills que en depenguin: 15,55 euros.

Taxa E. Llocs de categories professionals assimilables a les agrupacions professionals:

- Taxa general: 25,90 euros.

- Amb la bonificació per membre de família monoparental o de família nombrosa de categoria general: 18,15 euros.

- Amb la bonificació per membre de família monoparental o de família nombrosa de categoria especial i per a les dones que acreditin la condició de víctima de violència masclista i per als fills que en depenguin: 12,95 euros.

En tot cas, estan exemptes d'aquesta taxa, amb la justificació documental de la seva situació, les persones en situació de desocupació que no perceben cap prestació econòmica i les que acreditin una discapacitat igual o superior al 33%. Aquesta situació s'ha de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds.

En funció del motiu al·legat per a l'exempció de la taxa, la documentació justificativa de la seva exempció és la següent:

- Títol de família nombrosa.

- Títol de família monoparental.

- Certificat de discapacitat superior al 33%.

- Certificat conforme s'està en situació de desocupació i no es percep cap prestació.

- Acreditació de la condició de ser víctima de violència de gènere, o fill depenent de víctima de violència de gènere, mitjançant un mitjà de prova qualificat d'acord amb l'article 33 de la Llei 5/2008, de 24 d'abril, del dret de les dones a erradicar la violència masclista

Cada cop que es presenta una sol·licitud es genera un tràmit de pagament de la taxa. El requisit de pagament de la taxa només queda degudament acreditat quan el pagament s'ha realitzat respecte a la sol·licitud que finalment es presenta com a correcta (la darrera que es registra). Per tant, si una persona presenta diverses sol·licituds per a un mateix annex (per esmenar o ampliar la sol·licitud inicial) és la seva responsabilitat assegurar-se que està fent el pagament sobre la sol·licitud correcta.

La renúncia a la sol·licitud no genera dret al retorn de l'import de la taxa abonada, excepte en el supòsit que s'hagi adquirit prèviament la condició de personal laboral fix per a la mateixa categoria de la sol·licitud a la que es renuncia en les convocatòries públiques d'accés a la condició de laboral fix de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya resoltes durant el primer semestre de l'any 2024.

2.10 Compliment de requisits.

L'incompliment de qualsevol dels requisits indicats anteriorment comporta l'exclusió de la persona aspirant respecte del procés de selecció en el qual hagi sol·licitat la participació i restaran sense efectes els drets associats a la seva participació.

 

—3 Òrgan Tècnic de Selecció

3.1 Composició.

La composició de l'Òrgan Tècnic de Selecció és única per a tots els processos de selecció objecte d'aquesta convocatòria.

Componen l'Òrgan Tècnic de Selecció d'aquests processos de selecció les persones següents:

Presidenta titular: Maria Àngels Guàrdia Torrents.

Primer vocal titular, amb funcions de secretari: Xavier Vila Quintana.

Segon vocal titular: Marta Plana Prades.

Presidenta suplent: Maribel Moral Valenzuela.

Primera vocal suplent, amb funcions de secretària: Esther Puig Toran.

Segona vocal suplent: Susanna Viedma Torra.

3.2 Règim d'abstenció i recusació.

Els membres de l'Òrgan Tècnic de Selecció estan subjectes al règim d'abstenció i recusació establert en els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

3.3 Funcionament.

L'Òrgan Tècnic de Selecció té com a seu d'actuacions la seu central de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya (carrer de la Diputació, 92, 08015 Barcelona).

L'Òrgan Tècnic de Selecció és sobirà per emetre les instruccions necessàries per al desplegament del procés de selecció.

L'Òrgan Tècnic de Selecció pot elevar a l'òrgan convocant els dubtes que puguin sorgir en l'aplicació de les bases, així com el que calgui fer en els casos no previstos.

L'Òrgan Tècnic de Selecció és competent per resoldre les peticions d'adaptacions de qualsevol prova. Amb aquesta finalitat, pot efectuar els tràmits oportuns per obtenir la informació que consideri necessària en relació amb les adaptacions sol·licitades.

L'Òrgan Tècnic de Selecció pot acordar, si ho creu convenient, la incorporació d'assessors/ores especialistes, amb veu però sense vot, perquè col·laborin, amb la seva especialització tècnica, en la realització i en el desenvolupament dels processos de selecció.

L'Òrgan Tècnic de Selecció podrà esmenar, en qualsevol moment, d'ofici o instància de les persones interessades, les errades de fet o aritmètiques existents en el seus actes.

L'Òrgan Tècnic de Selecció ha d'estendre acta de totes les sessions que se celebrin.

Els membres de l'Òrgan Tècnic de Selecció han d'observar l'oportuna confidencialitat i el secret professional en tot el que fa referència a les qüestions tractades en les sessions que se celebrin.

Els membres de l'Òrgan Tècnic de Selecció, així com les persones que participin en l'organització de les proves, tenen dret a percebre les assistències previstes en el Decret 138/2008, de 8 de juliol, d'indemnitzacions per raó del serveis.

3.4 Incidències en els processos de selecció.

L'òrgan convocant, per si mateix o a proposta de la presidència de l'Òrgan Tècnic de Selecció, pot requerir l'acreditació dels aspectes necessaris quan cregui que les persones aspirants han pogut incórrer en inexactituds o falsedats, les quals poden ser excloses en qualsevol moment del procés de selecció en què participen, restant sense efectes els drets associats a la seva participació. En tot cas, s'han de posar en coneixement de les autoritats competents les inexactituds o falsedats comprovades, als efectes pertinents.

Així mateix, en qualsevol moment l'Òrgan Tècnic de Selecció i les persones que els donin suport en el desenvolupament de les proves poden requerir a les persones participants l'acreditació de la seva identitat personal mitjançant el document oficial identificatiu amb el que van fer la sol·licitud.

 

—4 Sol·licitud de participació

4.1 La sol·licitud de participació en aquests processos de selecció és única en relació a cadascun dels annexos 3 i següents d'aquesta Resolució. A aquest efecte, les persones que desitgin participar en aquests processos de selecció en relació a més d'un annex hauran d'efectuar una sol·licitud per cadascun d'ells.

Si una persona aspirant té interès en participar en els processos de més d'un annex, és la seva responsabilitat, abans de realitzar la inscripció, comprovar que d'acord amb la previsió d'horaris de les proves que es publicaran a la pàgina web de l'Agència és factible assistir a les proves corresponents.

4.2 El termini de presentació de sol·licituds s'inicia el 27 de maig de 2024 i finalitza el 21 de juny de 2024, ambdós inclosos, mitjançant el tràmit electrònic que serà accessible a l'espai “Treballa amb nosaltres” de la web de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. En aquest espai s'informarà de l'obertura de terminis i l'estat de la convocatòria, de conformitat amb el que preveuen la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, la Llei 29/2010, del 3 d'agost, de l'ús dels mitjans electrònics al sector públic de Catalunya, i el Decret 76/2020, de 4 d'agost, d'Administració digital.

El canal de presentació mitjançant el tràmit electrònic –que s'obrirà a tal efecte i que donarà accés a un formulari– és d'ús obligatori per a l'admissió a la participació en la convocatòria, i no es consideraran vàlides les sol·licituds presentades amb un altre formulari o format o que es trametin per un altre canal, d'acord amb el que preveuen els articles 16.8 i 66.6 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, i l'article 85.1 del Decret 76/2020, de 4 d'agost.

En el cas de registrar una nova sol·licitud per al mateix annex, l'anterior sol·licitud queda tancada. En cap cas es tindrà en compte la informació ni la documentació que puguin contenir les sol·licituds tancades.

4.3 Amb la sol·licitud de participació, les persones aspirants:

a) Declaren responsablement:

- Que compleixen els requisits per participar en el procés de selecció respecte del qual sol·liciten la participació, sens perjudici de la seva posterior comprovació o acreditació.

- La veracitat i exactitud de les dades que indiquen en el formulari de la sol·licitud de participació, sens perjudici de la facultat de l'Agència de l'Habitat de Catalunya de revisar-les i comprovar-les per a la seva constatació.

b) Donen el consentiment per al tractament de les seves dades de caràcter personal necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés de selecció, d'acord amb la normativa vigent, així com perquè l'òrgan convocant i l'Òrgan Tècnic de Selecció facin les comprovacions i les acreditacions d'ofici, sens perjudici de la possibilitat o, si escau, de la necessitat de presentació de determinada documentació.

Les dades personals de les persones aspirants s'incorporaran al tractament “Recursos Humans”, segons les especificacions següents:

- Identificació del tractament: Recursos Humans.

- Responsable del tractament: Agència de l'Habitatge de Catalunya, carrer de la Diputació, 92, de Barcelona.

- Finalitat: La gestió dels processos de selecció de persones candidates a llocs de treball.

- Legitimació: Exercici de poders públics.

- Destinataris: Les dades proporcionades no es comunicaran a terceres persones en cap cas, excepte que s'hagin de comunicar a les autoritats de control pertinents.

- Drets de les persones interessades: Es pot sol·licitar l'accés i la rectificació de les dades, així com la seva supressió, oposició o la limitació del tractament quan sigui procedent. Es pot consultar el procediment per exercir aquests drets a la pàgina web de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i la informació complerta del tractament en aquest enllaç.

4.4 D'acord amb el que estableixen els articles 28.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i 70 del Decret 76/2020, de 4 d'agost, d'Administració digital, les persones aspirants tenen dret a no presentar la documentació a què fan referència els apartats 2.3, 2.9, 5.2.1.3 i 5.2.1.5 si en el procés d'inscripció autoritzen a l'Agència a consultar i obtenir de forma electrònica els documents necessaris per a la verificació de la seva acreditació. En cas que la persona interessada manifesti la seva oposició, haurà d'aportar la documentació acreditativa en el moment de formalitzar la sol·licitud.

No obstant, la persona aspirant tot i que n'autoritzi la consulta pot annexar igualment la documentació acreditativa en el moment de formalitzar la sol·licitud. Si opta per no fer-ho, en cas que l'Agència no obtingui resposta positiva en la seva verificació d'ofici, en el període d'al·legacions podrà requerir que aporti la documentació acreditativa necessària.

4.5 Supòsits d'anonimització de la participació.

Les persones que durant el procés d'inscripció abonin les taxes amb descompte per ser víctimes de violència de gènere, d'ofici, veuran anonimitzada la seva participació. Les persones en aquesta situació també ho podran fer en qualsevol moment del procés adreçant-se a l'Òrgan Tècnic de Selecció i aportant la documentació acreditativa.

Les persones amb discapacitat reconeguda i que demanin adaptació de les proves poden sol·licitar anonimitzar la seva participació indicant-ho en el corresponen apartat de la sol·licitud de participació. En aquest cas cal adjuntar el document que acrediti la discapacitat amb necessitat d'adaptació de proves.

L'anonimització consistirà en identificar-les, en totes les llistes que es publiquin, exclusivament amb el número de l'ID tràmit que s'ha generat amb la seva inscripció.

4.6 Des de l'inici de presentació de sol·licituds fins a la publicació de les llistes definitives de valoració final del concurs oposició, les persones aspirants poden renunciar a continuar en el procés informant-ho mitjançant tràmit genèric adreçat a l'Òrgan Tècnic de Selecció de la convocatòria corresponent indicant a l'assumpte: “Renúncia OTS + codi ID tràmit de la sol·licitud” i adjuntant còpia del resguard d'inscripció per poder identificar correctament el tràmit.

Un cop la renúncia arribi a l'Òrgan Tècnic de Selecció, aquest el recollirà en l'acta de la primera reunió que realitzi. En les següents llistes que es publiquin ja no constarà el nom de la persona que ha renunciat.

Les renúncies a la sol·licitud no generen dret a retornar les taxes abonades.

 

—5 Sistema selectiu

El sistema selectiu que regeix els processos de selecció convocats per aquesta Resolució és el de concurs oposició, subjecte als principis de lliure concurrència, igualtat, mèrit, capacitat i publicitat.

Aquest sistema selectiu és sens perjudici de la realització, si escau, de la prova d'acreditació dels requisits de coneixements de llengua catalana o de llengua castellana per part d'aquelles persones aspirants que no n'estiguin exemptes. Aquesta prova té com a única finalitat l'acreditació del compliment d'aquests requisits de participació, d'acord amb el que estableix el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.

5.1 Fase oposició.

La puntuació màxima de la fase d'oposició és de 100 punts, i està constituïda per les proves que s'indiquen a continuació:

5.1.1 Primera prova.

Test de coneixements.

De caràcter obligatori i eliminatori.

La primera prova consisteix a respondre un qüestionari de 40 preguntes tipus test més 4 preguntes de reserva. Per cada pregunta es plantegen 4 respostes alternatives, de les quals només una és correcta, sobre el temari que s'indica en la base específica de cada lloc de treball (annex 3 i següents).

En cas que l'Òrgan Tècnic de Selecció acordi anul·lar alguna pregunta per incorrecció en el plantejament, incorrecció de totes les respostes plantejades o correcció de més d'una, s'inclou, a l'efecte del càlcul de la qualificació resultant, la primera de les preguntes de reserva, i així successivament.

Les preguntes que es deixen sense respondre o que es marqui més d'una resposta no es tenen en compte. Per a cada pregunta amb resposta errònia es descompta una quarta part del valor d'una resposta encertada.

Per calcular la puntuació d'aquesta prova s'aplica la següent fórmula:

 

      (A − E/4) × P
Q = ------------------
      N

 

 

Q = qualificació resultant

A = nombre d'encerts

E = nombre d'errors

P = puntuació màxima de l'exercici

N = nombre de preguntes

El temps per a realitzar aquesta prova és de 60 minuts.

La qualificació de la prova és de 0 a 40 punts, i la puntuació mínima per superar-la és de 20 punts.

5.1.2 Segona prova.

Per a cada annex es determinarà una segona prova que podrà consistir en resoldre un supòsit pràctic o realitzar una prova pràctica.

5.1.2.1 Supòsit pràctic de caràcter obligatori i eliminatori.

Consisteix a resoldre 10 preguntes tipus test en relació als supòsits pràctics plantejats per escrit, relacionats amb les funcions del lloc o amb el contingut del temari, segons s'especifiqui en cada annex.

Les preguntes que es deixen sense respondre o que es marqui més d'una resposta no es tenen en compte. Per a cada pregunta amb resposta errònia es descompta una quarta part del valor d'una resposta encertada.

Per calcular la puntuació d'aquesta prova s'aplica la següent fórmula:

 

      (A − E/4) × P
Q = ------------------
      N

 

Q = qualificació resultant

A = nombre d'encerts

E = nombre d'errors

P = puntuació màxima de l'exercici

N = nombre de preguntes

En els supòsit que la prova tingui una especial complexitat, l'Òrgan Tècnic de Selecció pot acordar que les persones participants puguin disposar de material i de documentació en suport paper.

El temps per realitzar aquest exercici és de 75 minuts.

La qualificació d'aquest exercici és de 0 a 60 punts. La puntuació mínima per superar-lo és de 30 punts.

En cas que l'Òrgan Tècnic de Selecció acordi anul·lar d'alguna pregunta per incorrecció en el plantejament, incorrecció de totes les respostes plantejades o correcció de més d'una, la puntuació corresponent a les preguntes anul·lades s'assignarà homogèniament entre la resta de preguntes.

5.1.2.2 Prova pràctica.

De caràcter obligatori i eliminatori.

Consisteix a realitzar una prova pràctica sobre situacions directament relacionades amb les funcions que s'indiquen a la base específica de cada annex.

Per dur a terme aquest prova, l'Òrgan Tècnic de Selecció facilitarà a les persones participants els materials i/o les eines necessàries.

Per valorar aquest exercici, l'Òrgan Tècnic de Selecció té en compte els coneixements acreditats en la resolució de la prova i la capacitat i les aptituds per aplicar-los a situacions de la pràctica professional.

El temps màxim per realitzar aquest exercici és de 90 minuts.

La qualificació d'aquest exercici és de 0 a 60 punts. La puntuació mínima per superar-lo és de 30 punts.

5.2 Fase concurs.

La puntuació màxima de la fase de concurs és de 100 punts.

5.2.1 Mèrits que es valoren.

Es valoren els mèrits que s'indiquen a continuació, sempre que s'hagin assolit fins al dia anterior a la publicació d'aquesta resolució.

Únicament es valoraran els mèrits al·legats en la formalització de la sol·licitud.

5.2.1.1 Serveis prestats

Es valoren els serveis prestats fins a un màxim de 60 punts, d'acord amb la distribució següent:

a) Serveis prestats amb vinculació laboral en llocs de treball de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per als quals es requereixi com titulació la mateixa que és requisit en el lloc per al qual se sol·licita la participació, a raó de 0,666 punts per mes complet. L'experiència en els llocs de comandament s'assimilarà si la titulació necessària per accedir-hi és la mateixa i l'àmbit de les funcions és similar.

b) Serveis prestats amb vinculació laboral en llocs de treball d'altres Administracions públiques o entitats del sector públic per als quals es requereixi com titulació la mateixa que és requisit en el lloc per al qual se sol·licita la participació, a raó de 0,222 punts per mes complet. L'experiència en els llocs de comandament s'assimilarà si la titulació necessària per accedir-hi és la mateixa i l'àmbit de les funcions és similar.

En els apartats a) i b), en relació amb la prestació de serveis en dies, es computen com un mes complet cada 30 dies naturals.

Per acreditar serveis prestats en altres administracions públiques, fora de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, cal aportar un certificat, preferentment digital, que reculli tota la informació que es detalla a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

5.2.1.2 Coneixements de llengua catalana.

Es valoren els coneixements de llengua catalana, fins a un màxim de 5 punts, d'acord amb la distribució següent:

a) Certificat de nivell de coneixements de llengua catalana superior a l'exigit, com a requisit de participació, en la convocatòria: 2,5 punts.

b) Certificat de coneixements de llenguatge administratiu: 2,5 punts. Només són vàlids els certificats oficials següents:

- Certificat de coneixements suficients de llenguatge administratiu (certificat G) expedit per la Junta Permanent de Català fins a l'any 2001.

- Certificat de coneixements de llenguatge administratiu expedit per la Direcció de Política Lingüística o la Secretaria de Política Lingüística de l'any 2001 a l'any 2006.

- Certificat d'aprofitament del curs de llenguatge administratiu, de 60 hores de durada, expedit per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

- Certificat d'aprofitament del curs de llenguatge administratiu, de 60 hores de durada, expedit pels departaments de la Generalitat de Catalunya o les entitats del seu sector públic institucional.

c) Certificat nivell J, de coneixements de llenguatge jurídic: 2,5 punts. Només són vàlids els certificats oficials següents:

- Certificat de coneixements suficients de llenguatge jurídic (certificat J) expedit per la Junta Permanent de Català fins a l'any 2001.

- Certificat de coneixements de llenguatge jurídic (certificat J) expedit per la Direcció General de Política Lingüística o la Secretaria de Política Lingüística de l'any 2001 a l'any 2006.

- Certificat d'aprofitament del curs de llenguatge jurídic (nivell J), de 60 hores de durada, expedit pel Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia fins a l'any 2014.

- Certificat d'aprofitament o aptesa del curs de llenguatge jurídic (nivell J), de 60 hores de durada, expedit pel Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia a partir del 2015 (modalitats dels cursos presencials, semipresencials o d'autoaprenentatge).

- Certificat d'aprofitament del curs de llenguatge jurídic (nivell J), de 60 hores de durada, expedit per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

- Certificat d'aprofitament del curs de llenguatge jurídic (nivell J), de 60 hores de durada, expedit pels departaments de la Generalitat de Catalunya o les entitats del seu sector públic institucional.

- Certificat de llenguatge jurídic català expedit per les universitats catalanes, d'acord amb el model que estableix la Comissió de Política Lingüística del Consell Interuniversitari de Catalunya.

d) Certificat nivell K, de capacitació per a la correcció de textos orals i escrits: 2,5 punts. Només són vàlids els certificats oficials següents:

- Certificat de capacitació per a la correcció de textos orals i escrits (certificat K) expedit per la Junta Permanent de Català fins a l'any 2001.

- Certificat de capacitació per a la correcció de textos orals i escrits expedit per la Direcció General de Política Lingüística o la Secretaria de Política Lingüística de l'any 2001 a l'any 2006.

- Diplomes obtinguts per haver cursat els postgraus en correcció o assessorament lingüístic en llengua catalana que imparteixen les universitats catalanes.

5.2.1.3 Competències digitals.

Es valoren els certificats d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC) i els certificats declarats equivalents, amb un màxim de 3 punts, d'acord amb la següent distribució:

- ACTIC nivell 1 (Bàsic) o COMPETIC 1: 1 punt.

- ACTIC nivell 2 (Mitjà) o COMPETIC 2: 2 punts.

- ACTIC nivell 3 (Avançat) o COMPETIC 3: 3 punts.

En cas de disposar de diversos certificats, es valorarà únicament el de nivell més alt.

5.2.1.4 Coneixements d'altres llengües.

Es valoren els certificats oficials de coneixements de llengua aranesa, anglesa, francesa, àrab o xinesa d'acord amb el Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües (MCER), fins a un màxim de 2 punts, d'acord amb la següent distribució:

- Certificat de coneixements de nivell intermedi (B1): 0,5 punts.

- Certificat de coneixements de nivell intermedi (B2): 1 punt.

- Certificat de coneixements de nivell avançat (C1): 1,5 punts.

- Certificat de coneixements de nivell avançat (C2): 2 punts.

En cas de disposar de diversos certificats d'un mateix idioma, es valorarà únicament el de nivell més alt.

5.2.1.5 Titulacions acadèmiques oficials.

Es valora la formació oficial, fins a un màxim de 5 punts, d'acord amb els següents criteris:

a) Per als llocs en els quals és requisit acreditar titulació universitària, es valoren les titulacions acadèmiques oficials diferents a la que s'acredita com a requisit de participació, quan siguin rellevants en relació amb les funcions de cada lloc de treball convocat, d'acord amb el següent barem:

- Doctorat: 4 punts per cadascun.

- Màster: 3,5 punts per cadascun.

- Grau o llicenciatura: 3 punts per cadascun/a.

- Diplomatura: 2 punts per cadascuna.

b) Per als llocs en els quals no és requisit acreditar titulació universitària, es valoren les titulacions oficials relacionades amb el lloc de treball diferents a la que s'acredita com a requisit d'accés, d'acord amb el següent barem:

- Cicle Formatiu Grau Superior (Tècnic Superior), Formació Professional 2n Grau (Títol tècnic especialista) o equivalent: 4 punts.

- Batxillerat o equivalent: 3 punts.

- Cicle Formatiu Grau Mitjà (Tècnic), o Formació Professional 1r Grau (Tècnic auxiliar): 2 punts.

No es valoraran com a cursos els estudis acadèmics inacabats, ni les assignatures individualment considerades que són necessàries per a l'obtenció d'un títol oficial a l'Estat espanyol.

No es valoraran les titulacions quan no s'hagin informat amb detall i l'apartat correcte de la sol·licitud.

L'Òrgan Tècnic de Selecció només valorarà la formació fins a assolir la puntuació màxima.

5.2.1.6 Mèrits específics del lloc de treball.

Per a cada lloc de treball es valoren, fins a un màxim de 25 punts, els mèrits específics que s'indiquen a l'annex corresponent.

5.2.1.6.1 Formació especifica.

Quan els mèrits específics consisteixen en formació específica, es valoraran els cursos que siguin rellevants en relació amb les funcions definides per als llocs de treball a l'annex corresponent.

La valoració màxima s'atorgarà d'acord amb el següent barem:

- Cursos de durada inferior a 5 hores o aquells en els que no consti la durada: 0 punts.

- Cursos de durada de 5 a 9 hores: 1 punt cadascun.

- Cursos de durada de 10 a 29 hores: 2 punts cadascun.

- Cursos de durada de 30 a 59 hores: 3 punts cadascun.

- Cursos de durada de 60 a 99 hores: 4 punts cadascun.

- Cursos de durada de més de 100 hores: 5 punts cadascun.

En aquells cursos que la durada s'informi només en crèdits, s'entendrà que cada crèdit es correspon a 25 hores. Si està informada la durada en hores i el nombre de crèdits, preval la durada en hores.

No es valora com a formació específica per al lloc l'assistència a congressos, els simpòsiums ni les sessions de treball. L'activitat docent o la formació impartida no té la consideració de formació específica per al lloc.

No es valoraran els cursos realitzats per a l'obtenció d'un certificat que compti com a mèrit en algun altre apartat d'aquestes bases (ACTIC, Català, Idiomes estrangers, etc.).

No es valoraran el cursos quan no s'hagin informat correctament i s'hagin adjuntat els corresponents certificats acreditatius en el moment de formalitzar la inscripció. Tampoc es valoraran les formacions que s'informin en un apartat incorrecte.

L'Òrgan Tècnic de Selecció podrà no valorar aquells cursos que no estiguin actualitzats (normativa no vigent o programari obsolet) o que consideri que són diferents sessions o convocatòries del mateix contingut.

En aquells annexos en què la formació específica sigui l´únic mèrit específic a valorar, la puntuació màxima que es podrà assolir seran 25 punts. En aquells annexos que contemplin altres mèrits específics, la puntuació màxima que es podrà assolir amb la formació específica serà la corresponent a restar de 25 punts les puntuacions màximes que s'assignin als altres mèrits específics; de manera que el total de puntuació dels mèrits específics del lloc de treball (que és la suma de la formació específica i de, quan correspongui, els altres mèrits específics) serà sempre de 25 punts.

5.2.1.6.2 Altres mèrits específics.

A l'annex 3 i següents s'indiquen, si escau, els mèrits específics i quina serà la seva valoració màxima.

La suma de la puntuació màxima a assolir amb els altres mèrits específics, quan n'hi hagi, i de la formació específica no pot excedir mai de 25 punts.

5.2.2 Acreditació dels mèrits.

L'acreditació dels mèrits indicats anteriorment s'efectua d'acord amb els següents criteris:

a) Serveis prestats.

Els serveis prestats a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya s'acrediten amb el certificat que tramet la unitat de Recursos Humans a les persones que el sol·licitin a partir de la publicació d'aquesta Resolució.

Els serveis prestats que no s'hagin realitzat a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya s'acrediten mitjançant l'aportació, per part de la persona aspirant, del certificat que s'estableix a l'annex 2 d'aquesta Resolució. No es valoraran els certificats que no continguin tota la informació que s'indica a l'annex 2.

b) Coneixements de llengua catalana.

Les persones aspirants han d'acreditar el nivell de coneixements de llengua catalana amb l'aportació d'algun dels certificats de la Secretaria de Política Lingüística, o un dels títols, diplomes i certificats equivalents establerts per l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, modificada per l'Ordre VCP/233/2010, de 12 d'abril, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística. Cal acreditar les condicions acadèmiques esmentades aportant un certificat expedit, a sol·licitud de la persona interessada, per qualsevol institut d'educació secundària públic de la manera que determina la Direcció General d'Innovació, Digitalització i Currículum.

c) Competències digitals.

Les persones aspirants han d'acreditar les competències digitals amb els certificats de competències digitals ACTIC o equivalent segons normativa vigent.

d) Coneixements d'altres llengües.

Les persones aspirants han d'acreditar el nivell de coneixements mitjançant l'aportació d'un certificat que ha de correspondre a certificacions oficials en relació amb els nivells del Marc Europeu Comú de Referència (MECR).

e) Titulacions acadèmiques oficials.

Les titulacions acadèmiques s'acrediten amb el títol acadèmic oficial (formació reglada) expedit per l'autoritat competent o amb la certificació d'abonament dels seus drets d'expedició.

f) Formació específica.

Per acreditar els cursos de formació que s'indiquen a les bases específiques dels annexos s'ha d'aportar un certificat signat per l'entitat organitzadora en el qual costi el nom del curs, la durada i l'any de realització.

Cada curs ha de acreditar-se individualment. No té valor acreditatiu la relació de cursos extretes d'expedients personals com ATRI o similars.

e) Mèrits específics.

En cas d'al·legar mèrits específics s'hauran d'acreditar d'acord amb el que s'indiqui a l'annex corresponent.

 

—6 Desenvolupament dels processos de selecció

6.1 Llista de persones admeses i excloses.

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, en el termini màxim d'un mes, l'Òrgan Tècnic de Selecció publica la llista provisional de persones admeses i excloses en relació amb cadascun dels processos selectius convocats en virtut de d'aquesta Resolució, que es pot consultar a la web de l'Agència a l'espai “Treballa amb nosaltres”.

Des de l'endemà de la publicació, les persones excloses disposen de deu dies hàbils per presentar al·legacions davant de l'Òrgan Tècnic de Selecció. Les al·legacions només poden ser contra els motius d'exclusió, no es poden aportar nous mèrits ni modificar els termes de la sol·licitud.

No es valoraran les al·legacions que no entrin pel canal indicat en el punt 10.3 d'aquesta convocatòria i en el termini indicat.

Un cop valorades les al·legacions, l'Òrgan Tècnic de Selecció publicarà la relació definitiva de persones admeses i excloses.

6.2 Desenvolupament de les proves.

Les proves Test de Coneixements i Supòsit Pràctic es realitzaran, en crida única, els dies 7 i 8 de setembre de 2024, a Barcelona, i en la distribució horària que es publicarà al web de l'Agència el mateix dia de la publicació d'aquesta convocatòria.

La Prova pràctica es realitzarà entre el 9 i el 15 de setembre de 2024 a Barcelona. Es publicarà a la pàgina web de l'Agència, un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la data i hora concreta de cada prova.

La no compareixença a les proves comporta l'exclusió del procés de selecció en què es participa i queden sense efectes els drets associats a la seva participació.

No obstant l'anterior, les aspirants embarassades a les quals els coincideixi la data de realització de la prova amb la data del part o els dies immediatament anteriors o posteriors, de tal manera que els impedeixi assistir a la prova el dia de celebració acordat, poden sol·licitar-ne a l'Òrgan Tècnic de Selecció l'ajornament en el termini dels tres dies hàbils següents al naixement, per a la qual cosa han de presentar el justificant mèdic corresponent.

Les persones aspirants amb la condició legal de discapacitades poden sol·licitar l'adaptació del temps i mitjans materials per a la realització de les proves en els termes que estableix l'article 6 del Decret 66/1999, de 9 de març, sobre l'accés a la funció pública de les persones amb discapacitat i dels equips de valoració multiprofessional.

6.3 Prova acreditativa dels requisits de participació de coneixements de llengua catalana o castellana.

En cas que la persona o persones que per la puntuació obtinguda en la valoració del conjunt del concurs oposició els correspongui ser proposades per a la contractació no hagin acreditat els coneixements de català o castellà, l'Òrgan Tècnic de Selecció l'ha de convocar per realitzar la prova de coneixements de llengua catalana o castellana, amb l'única finalitat d'acreditar els requisits de participació relatius al coneixements d'aquestes llengües per part de les persones aspirants que no n'estan exemptes.

L'Òrgan Tècnic de Selecció pot determinar incrementar el nombre de persones aspirants que són convocades a aquesta prova en relació amb cada procés de selecció, atenent a la puntuació obtinguda en la valoració final i en funció del nombre de places convocades en cada cas, a fi de garantir l'àgil resolució d'aquests processos de selecció.

6.3.1 Crida per a la realització de la prova.

Aquesta prova es fa, en crida única, a Barcelona, en el dia, hora que assenyala per Acord l'Òrgan Tècnic de Selecció.

La no compareixença a la prova comporta l'exclusió del procés de selecció en què es participa i queden sense efectes els drets associats a la seva participació.

6.3.2 Desenvolupament de la prova.

Consta de dos exercicis: coneixements de llengua catalana i coneixements de llengua castellana.

6.3.2.1 Exercici de coneixements de llengua catalana.

De caràcter obligatori i eliminatori per a les persones aspirants que no estiguin exemptes de realitzar-lo.

a) En el cas dels llocs de treball laborals que requereixen coneixements de llengua catalana de nivell de suficiència (C1):

Consisteix a realitzar, davant de l'Òrgan Tècnic de Selecció i, si escau, dels assessors especialistes designats, un exercici que consta de dues parts.

Primera part. S'hi avalua el domini de l'expressió escrita, mitjançant la redacció d'un text de 200 paraules, com a mínim; la comprensió lectora, per mitjà de la lectura d'un text escrit i la resposta a preguntes sobre aquest text, i la gramàtica i el vocabulari, mitjançant exercicis d'avaluació del coneixement de l'ortografia, la morfologia, la sintaxi i el lèxic.

Segona part. S'hi avalua l'expressió oral per mitjà de la lectura en veu alta d'un text i una conversa o exposició sobre temes generals d'actualitat.

El temps per realitzar-la és d'1 hora i 30 minuts, per a la primera part, i de 30 minuts, per a la segona, sens perjudici de possibles adaptacions.

El resultat d'aquest exercici és d'apte/a o no apte/a.

Per ser declarat apte/a en aquest exercici s'ha d'obtenir una puntuació total mínima del 70%, de conformitat amb el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i coneixement del català, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener.

b) En el cas dels llocs de treball laborals que requereixen coneixements de llengua catalana de nivell intermedi (B2):

Consisteix a realitzar, davant de l'Òrgan Tècnic de Selecció i, si escau, dels assessors especialistes designats, un exercici que consta de dues parts.

Primera part: S'hi avaluen els coneixements pràctics de llengua catalana per mitjà de la redacció d'una carta formal d'un mínim de 100 paraules, la redacció d'una nota de 50 paraules, com a mínim, i la realització d'exercicis de gramàtica i lèxic sobre aspectes lingüístics relacionats amb les funcions o activitats dels llocs convocats.

Segona part: S'hi avalua l'expressió oral per mitjà de la lectura en veu alta d'un text i d'una conversa guiada.

El temps per realitzar-la no pot ser superior a 1 hora per a la primera part i 10 minuts per a la segona, sens perjudici de possibles adaptacions.

El resultat d'aquest exercici és d'apte/a o no apte/a.

Per ser declarat apte/a en aquest exercici s'ha d'obtenir una puntuació total mínima del 60%, de conformitat amb el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i coneixement del català, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener.

Estan exemptes de realitzar l'exercici de coneixements de llengua catalana les persones aspirants que acreditin estar en possessió dels certificats següents:

a) Llocs de treball laborals que requereixen coneixements de llengua catalana de nivell de suficiència (C1): certificat de nivell de suficiència (C1) o superior de la Secretaria de Política Lingüística.

b) Llocs de treball laborals que requereixen coneixements de llengua catalana de nivell intermedi (B2): certificat de nivell intermedi (B2) o superior de la Secretaria de Política Lingüística.

També eximeixen de realitzar l'exercici de coneixements de llengua catalana els títols, diplomes i certificats equivalents establerts per l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, modificada per l'Ordre VCP/233/2010, de 12 d'abril, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística.

6.3.2.2 Exercici de coneixements de llengua castellana.

De caràcter obligatori i eliminatori per a les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola i que no estiguin exemptes de realitzar-lo.

a) En el cas de llocs de treball laborals que requereixen coneixements de llengua castellana del nivell C1:

Per tal d'acreditar els coneixements de llengua castellana, les persones aspirants han de realitzar un exercici, que consisteix en una redacció de 250 paraules, com a mínim, i a mantenir una conversa amb membres de l'Òrgan Tècnic de Selecció i, si escau, amb les persones assessores especialistes que aquest designi.

El temps per a realitzar aquest exercici és de 50 minuts per a la primera part i 15 minuts per a la segona, sens perjudici de possibles adaptacions.

El resultat d'aquest exercici és d'apte/a o no apte/a.

b) En el cas de llocs de treball laborals que requereixen coneixements de llengua castellana dels nivells B2:

Per tal d'acreditar els coneixements de llengua castellana, les persones aspirants han de realitzar un exercici, que consisteix en una redacció de 150 paraules, com a mínim, i a mantenir una conversa amb membres de l'Òrgan Tècnic de Selecció i, si escau, amb els assessors especialistes que aquest designi.

El temps per a la realització d'aquest exercici no pot ser superior a 45 minuts per a la primera part i 15 minuts per a la segona, sens perjudici de possibles adaptacions.

El resultat d'aquest exercici és d'apte/a o no apte/a.

Estan exemptes de realitzar l'exercici de coneixements de llengua castellana les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola que acreditin estar en possessió dels següents nivells de coneixements de llengua castellana:

a) Llocs de treball laborals que requereixen coneixements de llengua castellana de nivell (C1):

- Haver cursat la primària, la secundària i el batxillerat a l'Estat espanyol. En aquest cas, la persona candidata ha d'aportar certificat acreditatiu d'haver cursat la primària, secundaria i batxillerat en l'Estat espanyol, emès per l'autoritat docent.

- Estar en possessió del diploma d'espanyol com a llengua estrangera (DELE) de nivell C1 o superior que estableix el Reial decret 1137/2002, de 31 d'octubre, modificat pel Reial decret 264/2008, de 22 de febrer.

b) Llocs de treball laborals que requereixen coneixements de llengua castellana dels nivells (B1 o B2):

- Haver cursat la primària i la secundària a l'Estat espanyol. En aquest cas, la persona candidata ha d'aportar certificat acreditatiu d'haver cursat la primària, secundaria i/o batxillerat en l'Estat espanyol, emès per l'autoritat docent.

- Estar en possessió del diploma d'espanyol com a llengua estrangera (DELE) de nivell B2 o superior que estableix el Reial decret 1137/2002, de 31 d'octubre, modificat pel Reial decret 264/2008, de 22 de febrer.

També eximeix de realitzar l'exercici de coneixements de llengua castellana el certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes.

Igualment queden exemptes de realitzar aquest exercici les persones aspirants que hagin cursat en llengua castellana els estudis conduents a l'obtenció de la titulació exigida com a requisit d'accés.

6.4 Publicació dels resultats

En el termini màxim de noranta dies des de la data de realització de les proves, es publicaran a la pàgina web de l'Agència els resultats de les dues proves de la fase d'oposició i la valoració provisional dels mèrits i, si escau, el resultat de les proves acreditatives de coneixements de llengua catalana o castellana. Si el volum de proves a corregir ho aconsella o es produeix alguna incidència tècnica que ho requereixi, l'Òrgan Tècnic de Selecció pot, motivadament, ampliar el termini de publicació dels resultats provisionals de les proves i de la valoració de mèrits.

6.5 Al·legacions als resultats

Des de l'endemà de la publicació dels resultats provisionals, s'obre un termini de deu dies hàbils per:

   a) Formular al·legacions per disconformitat amb la valoració provisional de les proves i/o mèrits, així com, si escau, el resultat de les proves acreditatives de coneixements de llengua catalana o castellana.

   b) Presentar la documentació que considerin oportuna acreditativa dels mèrits prèviament al·legats.

En aquest tràmit no s'admet l'al·legació de mèrits no presentats en el moment de la sol·licitud. Per aquesta raó qualsevol documentació aportada que no tingui per objecte el mèrits informats en la sol·licitud no s'ha de tenir en compte per part de l'Òrgan Tècnic de Selecció i, per tant, no s'ha de pronunciar expressament al respecte.

Aquestes al·legacions s'han de presentar obligatòriament en el formulari específic que s'activarà a tal efecte, en els termes que s'indiquen en el punt 10.3 d'aquesta convocatòria.

Finalitzat el termini d'al·legacions l'Òrgan Tècnic de Selecció ha de publicar a la pàgina web de l'Agència la qualificació definitiva de la primera i segona prova i la puntuació total obtinguda en la fase d'oposició.

Si el volum d'al·legacions ho aconsella o cal sol·licitar algun informe tècnic a alguna unitat de l'Agència, l'Òrgan Tècnic de Selecció pot, motivadament, ampliar el termini de publicació dels resultats definitius de les proves i mèrits.

Atès que la no superació d'alguna de les dues proves exclou definitivament del procés selectiu, l`Òrgan Tècnic de Selecció no considerarà les al·legacions a la valoració de la segona prova de les persones que no hagin superat la primera prova, ni considerarà les al·legacions a la valoració dels mèrits de les persones que no hagin superat alguna de les dues proves.

L'Òrgan Tècnic de Selecció podrà notificar per e-NOTUM les consideracions a les al·legacions rebudes fins a 30 dies després de la publicació dels resultats definitius de les proves i mèrits.

6.6 Resultat del procés selectiu.

El resultat del procés selectiu és la relació ordenada descendent segons la puntuació obtinguda com a resultat de multiplicar per 0,6 la puntuació obtinguda en la fase d'oposició i sumar-hi el resultat de multiplicar per 0,4 la puntuació obtinguda en la fase de concurs.

6.7 Resolució d'empats.

En cas d'empat en la puntuació, l'ordre s'establirà a favor de la persona aspirant que tingui, successivament, més punts en la segona prova, en la primera prova, en els serveis prestats i en la formació específica. Si encara així es manté l'empat, l'Òrgan Tècnic de Selecció podrà fer una prova de desempat.

6.8 Tria de places

Amb caràcter general, l'Òrgan Tècnic de Selecció convocarà, per odre de puntuació obtinguda en cada procés, el mateix nombre de persones candidates que el nombre de places ofertades. Potestativament, podrà convidar a les persones que segueixen per ordre de puntuació, fins a com a màxim un 10% de les places ofertades, per si es produeix alguna absència o renúncia en el procés d'adjudicació.

Aquest acte es podrà excepcionar en aquells processos que només tinguin una plaça convocada i quan la persona amb millor puntuació hagi manifestat a l'Òrgan Tècnic de Selecció, prèviament, la seva voluntat d'acceptar la plaça.

Si no es pot assistir a l'acte es permetrà la delegació en el format i condicions que publicarà l'Òrgan Tècnic de Selecció quan faci la crida a l'acte. La no assistència personal o per delegació a l'acte de tria de plaça suposa la renúncia a continuar amb el procés.

Les persones candidates només poden adquirir la condició de laboral fix per a una categoria determinada. En cas de superar els processos per a més d'una categoria, hauran de triar una i renunciar a les altres.

6.9 Acreditació de requisits.

En la convocatòria a l'acte d'adjudicació de places, si escau, es podrà requerir que es presenti la documentació original que no s'hagi pogut contrastar durant el procés de selecció el mateix dia de l'acte. Si no s'aporta la documentació requerida no es podrà participar en la tria de places.

Les persones aspirants que no presentin la documentació requerida, així com aquelles que, un cop efectuada l'oportuna comprovació, no compleixin les condicions i els requisits de participació exigits, no podran ser proposades per a la contractació com a personal laboral fix, essent excloses del procés de selecció corresponent i queden sense efectes els drets associats a la seva participació.

Aquesta exclusió determina que l'Òrgan Tècnic de Selecció ha d'efectuar la corresponent nova proposta de contractació com a personal laboral fix de la següent persona amb millor puntuació que hagi acreditat els requisits de participació. En cas de que no hi hagués persones convidades suficients el dia de tria de places, aquest procés de proposta d'una nova contractació no requerirà un acte formal sinó que es podrà gestionar mitjançant contactes telemàtics que seran recollits en acta.

6.9 Proposta de contractació com a personal laboral fix.

L'Òrgan Tècnic de Selecció trametrà a l'òrgan convocant les propostes de contractació.

L'Òrgan Tècnic de Selecció només pot proposar la contractació laboral fix d'una mateixa persona aspirant en relació amb un únic lloc de treball de personal laboral.

En cap cas l'Òrgan Tècnic de Selecció pot proposar la contractació d'un nombre de candidatures superior al de places ofertades.

 

—7 Adjudicació de llocs de treball, contractació com a personal laboral fix i període de prova

7.1 Aspectes generals.

La convocatòria d'aquests processos de selecció fa referència a llocs de treball específicament identificats. La superació del procés comporta la contractació amb caràcter fix pel lloc de treball corresponent i l'ocupació efectiva del lloc adjudicat.

7.2 Contractació com a personal laboral fix.

Realitzades les actuacions d'adjudicació, la persona titular de la direcció de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha de dictar resolució amb la relació de les persones que han superat el procés de selecció corresponent i el lloc de treball adjudicat, la qual es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

7.3 Període de prova.

En observança del que preveu l'article 15 de l'Estatut dels Treballadors, les persones a les quals es formalitzi contracte de treball com a personal laboral fix hauran de superar, si escau, un període de prova, segons el grup de classificació de la corresponent categoria professional laboral.

En tot cas, a les persones que accedeixen a la condició de fixos que anteriorment, i sense solució de continuïtat, han ocupat llocs de treball de les mateixes característiques per mitjà de contracte temporal a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, se'ls ha de computar el temps treballat a l'efecte de complir el període de prova.

 

—8 Renúncia

8.1 En els termes que s'indica en el punt 4.6 d'aquesta convocatòria, es podrà presentar la renúncia a continuar en el procés davant de l'Òrgan Tècnic de Selecció en qualsevol moment anterior a la publicació de la proposta de contractació. La no presentació a alguna de les proves tindrà els mateixos efectes que la renúncia.

8.2 Un cop publicada la proposta de contractació, les renúncies cal adreçar-les a l'òrgan convocant: la persona titular de la direcció de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

8.3 No lliurar la documentació requerida per a la contractació o no presentar-se al centre de treball el dia establert, tindrà també la consideració de renúncia.

 

—9 Publicacions, informació del desenvolupament dels processos de selecció i presentació d'escrits i documentació

9.1 Aquesta Resolució de convocatòria i la Resolució de finalització del procés amb indicació expressa de la persona que ha superat el procés i es contracta, o si ha quedat deserta, cal publicar-les al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

9.2 La resta de publicacions, així com la resta d'actes que se'n derivin, els continguts informatius i els models de documents a què fan referència les bases d'aquesta convocatòria es publiquen a la web de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, en l'enllaç següent: “Treballa amb nosaltres”.

9.3 Les persones aspirants han de presentar els seus escrits i documentació a través del tràmit electrònic que s'habilita en cada moment i l'accés del qual es publica a l'enllaç “Treballa amb nosaltres” de la web de l'Agència.

 

—10 Règim d'al·legacions i impugnacions

10.1 Resolucions de l'òrgan convocant.

Contra les resolucions de l'òrgan convocant que aprova la convocatòria i la relació de persones que han superat el procés de selecció corresponent, o altres resolucions definitives, les persones interessades poden interposar directament demanda davant dels Jutjats Socials en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb les previsions establertes a l'article 69.2 de la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social, sens perjudici que pugui interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

10.2 Acords de l'Òrgan Tècnic de Selecció.

Contra els acords de l'Òrgan Tècnic de Selecció de valoració definitiva de mèrits, de proposta de contractació com a personal laboral fix, o altres actes de tràmit qualificats previstos en l'article 112.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, les persones interessades poden interposar recurs d'alçada, davant l'òrgan convocant, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació.

Contra la resta d'actes de tràmit de l'Òrgan Tècnic de Selecció, les persones aspirants poden presentar les al·legacions que considerin convenients davant de l'Òrgan Tècnic de Selecció en els terminis i mitjançant els canals que s'indiquen en aquesta Resolució.

10.3 Canals de presentació de recursos administratius i al·legacions.

Les persones aspirants han de presentar els seus recursos administratius mitjançant petició genèrica (https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Peticio-generica) indicant en l'assumpte “Recurs OTS convocatòria 01.2024”.

Les persones aspirants han de presentar les seves al·legacions a través del formulari del tràmit electrònic que s'habilita en cada moment i l'accés del qual que es publica a l'enllaç “Treballa amb nosaltres” de la web de l'Agència.

 

 

Annex 2

Dades necessàries per acreditar els serveis prestats en altres administracions públiques i el seu sector públic

 

A l'efecte del còmput del mèrit de serveis prestats en altres administracions públiques o entitats del sector públic, les persones aspirants han d'aportar un certificat emès i signat per l'òrgan competent de l'entitat on han prestat serveis que contingui la informació següent:

 

—1 Identificació de l'entitat i de l'òrgan competent que expedeix el certificat.

Si s'actua per delegació, cal fer constar el butlletí oficial on s'ha publicat la delegació (BOE, DOGC o BOP), indicant-ne el número i la data de publicació, així com la norma que habilita la delegació.

 

—2 Identificació (nom, cognoms i NIF/NIE) de la persona que ha sol·licitat el certificat.

 

—3 Per a cada lloc i relació laboral:

-Categoria professional.

-Grup i/o subgrup de titulació. Cal especificar quin és el nivell d'estudis exigit per ocupar el lloc.

-Tipus de contracte.

-Data inici prestació serveis.

-Data final prestació serveis.

- Per als llocs de comandament, descripció de les funcions desenvolupades en cada cas.

 

 

Annex 3

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Administratiu/va* – Administratiu/va Suport al Cap* – Administratiu/va Informació*

 

*Susceptibles de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Nombre de places convocades: 28.

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Administratiu/va

Barcelona

19

L.IC108A-1, L.IC108A-2, L.IC108A-3,

L.IC108A-4, L.IC108A-6, L.IC108A-29,

L.IC108A-31, L.IC108A-32, L.IC108A-33,

L.IC108A-35, L.IC108A-36, L.IC108A-37,

L.IC108A-38, L.IC108A-41, L.IC108A-42,

L.IC108A-43, L.IC108A-45, L.IC108A-47,

L.IC108A-48

 

Lleida

4

L.ADM5-8, L.ADM5-9, L.IC108A-46, L.IC108A-5

 

Tarragona

2

L.IC108A-30, L.IC108A-52

 

Tortosa

1

L.IC108A-44

Administratiu/va - Suport al Cap

Barcelona

1

L.IC106A-1

Administratiu/va Informació

Barcelona

1

L.IC103A-1

 

—2 Missió

Administratiu/va:

Atendre als col·lectius en risc d'exclusió social i d'altres agents implicats en les respostes habitacionals, rebre les sol·licituds d'ajut, tramitar administrativament els expedients i fer-ne el seguiment, i donar suport transversal a les unitats, a fi de garantir un correcte servei a l'usuari.

Administratiu/va Suport al Cap:

Dur a terme les tasques de caire administratiu derivades de l'activitat de la unitat i donar suport directe al/a la cap de la unitat, per garantir que les actuacions s'adeqüen al procediment administratiu i que la gestió ordinària es realitza amb fluïdesa.

Administratiu/va Informació:

Executar l'activitat administrativa en el seu àmbit d'actuació sota les instruccions i coordinació del responsable i seguint els procediments establerts i la normativa vigent.

 

—3 Funcions

 

Administratiu/va:

   a) Rebre les sol·licituds, revisar la documentació i derivar a la unitat corresponent les demandes de serveis de l'Agència.

   b) Donar suport administratiu en la preparació, gestió i tramitació dels expedients en matèria d'habitatge.

   c) Actualitzar, consulta i mantenir els registres de les bases de dades corporatives.

   d) Organitzar i mantenir l'arxiu documental, tant en paper com digital, del seu àmbit.

   e) Atendre les consultes, telefòniques o presencials, internes o externes, dins del seu àmbit.

   f) Elaborar diferents tipus de documentació administrativa pel desenvolupament de l'activitat diària i dels procediments interns en els quals participa.

   g) Realitzar el seguiment administratiu de les convocatòries, terminis i justificacions.

   h) Valorar els expedients d'acord amb la seva tipologia.

   i) Elaborar les justificacions econòmiques dels ajuts.

   j) Mantenir, actualitzar i coordinar les agendes de la unitat.

   k) Realitzar tasques transversals per al funcionament ordinari de la unitat (comanda de material, recepció de trucades, tramitació de correspondència, reserva de sales, etc.).

   l) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

Administratiu/va Suport al Cap:

   a) Elaborar diferents tipus de documentació administrativa pel desenvolupament de l'activitat diària i dels procediments interns.

   b) Tramitar la documentació corresponent als processos interns o externs del seu àmbit, portant el control dels registres d'entrada i sortida.

   c) Mantenir, actualitzar i coordinar les agendes del/de la cap de la unitat.

   d) Organitzar les reunions, en base a la programació, fent les convocatòries i preparant la documentació necessària.

   e) Realitzar tasques transversals per al funcionament ordinari de la unitat (comanda de material, recepció de trucades, tramitació de correspondència, reserva de sales, etc.).

   f) Organitzar i mantenir l'arxiu documental, tant en paper com digital, dels procediments que li siguin encarregats.

   g) Atendre la gestió telefònica i l'atenció personal sobre consultes, tant internes com externes, dels àmbits que li siguin encomanats.

   h) Fer el seguiment i el control corresponent dels processos i accions de la seva responsabilitat (documentació, terminis, informació, trucades...).

   i) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

Administratiu/va Informació:

   a) Gestionar la Bústia de Consultes, Queixes i Suggeriments (CQS) de l'Agència de l'Habitatge, analitzant i categoritzant les entrades per a donar resposta directa, o derivant consultes si és necessari, fent el seguiment de les respostes i els terminis.

   b) Tramitar i realitzar el seguiment de gestions administratives, així com dels contactes amb tercers que aquestes requereixen.

   c) Gestionar els correus electrònics rebuts al servei donant resposta o derivant-los a les unitats o els organismes corresponents.

   d) Tramitar expedients de sol·licituds de canvis d'habitatge.

   e) Administrar en el portal E-Catalunya el grup l'habitatge i publicar informació.

   f) Enviar i rebre les trameses genèriques a través de la plataforma EACAT.

   g) Desenvolupar tasques de transcripció i còpia literal de documents, gestió de digitalització segura i Còpies autèntiques de certificacions, per lliurar-les al ciutadà.

   h) Introduir dades a l'aplicatiu corresponent.

   i) Classificar, arxivar i fotocopiar documents.

   j) Atenció i derivació de trucades.

   k) Recepcionar documents i envio de correspondència.

   l) Actualització d'agendes.

   m) Donar suport telefònic a les oficines locals d'habitatge en temes relacionats amb l'administració electrònica.

   n) Funcions de gestió i atenció al ciutadà en relació al registre documental de l'Agència.

   o) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: ESO/Formació Professional 1er. Grau o Cicle Formatiu de Grau Mig.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell C1.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.

4.4 Requisit específic: Aquests llocs de treball no tenen cap requisit específic.

4.5 Taxa: D.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Supòsit pràctic relacionat amb el contingut del temari.

 

—6 Altres mèrits específics

Aquests llocs de treball no tenen cap altre mèrit específic.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 04-Personal Administratiu/va” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

Administratiu/va: 26.459,30 euros.

Administratiu/va Suport al Cap: 27.071,52 euros.

Administratiu/va Informació: 26.738,32 euros.

 

 

Annex 4

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Advocat/da Actuacions Judicials*

 

*Susceptible de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Nombre de places convocades: 2.

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Advocat/da Actuacions Judicials

Barcelona

2

L.T4-5, L.T4-7

 

—2 Missió

Dirigir i gestionar els procediments judicials davant dels Jutjats i Tribunals per garantir la defensa dels interessos de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—3 Funcions

   a) Gestionar expedients susceptibles de demanda judicial tant en l'àmbit civil, penal o administratiu.

   b) Gestionar els procediments judicials presentats contra l'Agència.

   c) Assessorar jurídicament a l'Agència.

   d) Elaborar informes de contingut jurídic o de situació d'expedients judicials.

   e) Donar suport jurídic general a l'activitat ordinària de l'Agència.

   f) Estudiar la nova normativa i la seva incidència en la gestió de l'Agència.

   g) Representar a l'Agència en procediments judicials.

   h) Acompanyar i assessorar al personal de l'Agència en declaracions davant de Jutjats i Tribunals.

   i) Participar en la Comissió de Morositat per la valoració d'actuacions judicials proposades per la mateixa.

   j) Donar resposta a Oficis de Jutjats relacionats amb expedients tramitats judicialment.

   k) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: Llicenciatura en Dret o Grau en Dret.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell C1.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.

4.4 Requisit específic: Estar en disposició d'exercir com a advocat/da segons la normativa vigent.

4.5 Taxa: A.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Supòsit pràctic relacionat amb les funcions del lloc de treball.

 

—6 Altres mèrits específics

Aquest lloc de treball no té cap altre mèrit específic.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 12-Tècnic/a-especialitat dret” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

41.973,40 euros.

 

 

Annex 5

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Coordinador/a Territorial Actuacions Socials Habitatge*

 

*Susceptible de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Places convocades: 1.

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Coordinador/a Territorial Actuacions Socials Habitatge

Lleida

1

L.CO13-1

 

—2 Missió

Coordinar, supervisar i executar les actuacions socials i d'emergència en matèria d'habitatge, en els Serveis Territorials.

 

—3 Funcions

   a) Coordinar i supervisar les actuacions socials i programes adreçats a la població en risc d'exclusió residencial i amb especial incidència d'atenció a les persones sense llar i/o en situació de reallotjament urgent.

   b) Coordinar, valorar i vetllar per la tramitació i resolució dels expedients de Mesa de Valoració de Situacions Econòmiques i Socials de Catalunya (MdE) vigent, fins el seu tancament o derivació cap a un altre tipus de recurs adient.

   c) Atendre i assessorar als coordinadors o treballadores socials o representants dels diferents municipis, pel que fa al desenvolupament de la gestió dels expedients derivats de Mesa d'Emergències o d'altres actuacions socials.

   d) Donar suport a l'equip tècnic d'actuacions socials que gestiona expedients de Mesa d'Emergències, o altres expedients de similars característiques.

   e) Fer el seguiment social dels casos que ho precisin, participant en les comissions de seguiment en els municipis (quan es requereix).

   f) Coordinar amb els Serveis Socials i altres entitats del Tercer Sector en aquelles situacions d'emergència social i econòmica sobrevingudes, o que s'esdevinguin del parc públic, en coordinació amb les unitats responsables de la Direcció de Promoció de l'Habitatge, de la Direcció de Programes Socials, així com la valoració i proposta dels casos que han de passar a morositat social.

   g) Assessorar a les persones en risc d'impagament hipotecari i pèrdua d'habitatge sobre les obligacions hipotecàries i les possibilitats de reestructuració del deute hipotecari en funció de la normativa vigent.

   h) Analitzar, valorar i tramitar els expedients derivats d'Ofideute, amb mediació amb l'entitat financera, si s'escau, fins a la proposta de tancament i/o derivació cap altres vies alternatives de solució d'acord amb criteris establerts.

   i) Valorar les prestacions econòmiques d'especial urgència presentades, de les comarques encomanades.

   j) Donar suport i fer el seguiment de programes vinculats a xarxa d'inclusió social en coordinació amb els responsables dels serveis centrals.

   k) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball, quan es requereixi.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: Diplomatura de l'àmbit social o Ensenyament de Grau de l'àmbit social.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell C1.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.

4.4 Requisit específic: Aquest lloc de treball no té cap requisit específic.

4.5 Taxa: B.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Supòsit pràctic relacionat amb les funcions del lloc de treball.

 

—6 Altres mèrits específics

Aquest lloc de treball no té cap altre mèrit específic.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 08-Tècnic/a-especialitat treball social” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

40.951,96 euros.

 

 

Annex 6

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Diplomat/da Arquitecte/a Tècnic/a*

 

*Susceptible de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Nombre de places convocades: 5.

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Diplomat/ada Arquitecte/a Tècnic/a

Barcelona

2

L.IC110T-11, L.IC110T-12

 

Girona

1

L.IC110T-17

 

Lleida

1

L.IC110T-10

 

Tortosa

1

L.IC110T-1

 

—2 Missió

Inspeccionar, valorar i emetre informes tècnics en relació als expedients de qualificació, d'habitabilitat, de conservació i de rehabilitació d'edificis i habitatges del parc privat i públic, així com la revisió dels expedients d'actuacions subvencionades o ajuts, per garantir el bon estat dels habitatges i la seva adequació normativa.

 

—3 Funcions

   a) Comprovar l'estat dels habitatges susceptibles de ser adquirits pel dret de tempteig i retracte o procedents de convenis d'entitats financeres, proposar mesures d'adequació i fer el seguiment de les obres, i del seu pressupost.

   b) Suport tècnic en matèria d'habitabilitat, de conservació i de rehabilitació d'edificis d'ús residencial i d'habitatges.

   c) Gestionar, valorar i inspeccionar obres dels expedients d'habitabilitat, de conservació i de rehabilitació d'edificis d'us residencial del parc privat i públic.

   d) Revisar tècnicament expedients de sol·licitud de cèdules de primera ocupació i de segona ocupació, així com expedients de sol·licituds de certificats d'aptitud.

   e) Avaluar i comprovar la viabilitat tècnica de la fase prèvia a la sol·licitud d'ajuts per a la rehabilitació d'edificis us residencial: informe de la inspecció tècnica de l'edifici i la certificació energètica (ITE+CEE).

   f) Elaborar informes referents al contingut de la documentació tècnica de les actuacions subvencionades, del ajuts extraordinaris i altres prestacions.

   g) Realitzar el seguiment del personal tècnic adscrit a les Oficines Locals d'Habitatge que realitzen les tasques d'ajuts a la rehabilitació de les diferents convocatòries anuals així com els expedients d'habitabilitat i de conservació.

   h) Revisar, valorar i emetre informes tècnics dels projectes d'habitatge per a la qualificació provisional i definitiva, d'acord amb la normativa en matèria d'habitatges i segons el Pla d'habitatge vigent.

   i) Atenció tècnica personalitzada al ciutadà i tècnics, així com a agents i tècnics del sector, i als diferents serveis i àrees de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

   j) Realitzar visites als habitatges per tal de comprovar l'estat de les obres d'adequació.

   k) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: Diplomatura en Arquitectura Tècnica o Grau equivalent.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell C1.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.

4.4 Requisit específic: Aquest lloc de treball no té cap requisit específic.

4.5 Taxa: B.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Supòsit pràctic relacionat amb les funcions del lloc de treball.

 

—6 Altres mèrits específics

El mèrit específic tindrà una puntuació de 2 punts, dels 25 punts totals assignats als mèrits específics del lloc de treball:

Permís de conduir de la categoria o classe B, acreditant la vigència amb Informe del Registre General de Conductors de la Direcció General de Trànsit (article 76 del Reial Decret 818/2009, de 8 de maig).

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 06-Tècnic/a-especialitat arquitectura tècnica” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

39.652,06 euros.

 

 

Annex 7

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Enginyer/a Tècnic/a Rehabilitació i Millora*

 

*Susceptible de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Nombre de places convocades: 3.

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Enginyer/a Tècnic/a de Rehabilitació i Millora

Barcelona

3

L.IC143T-1, L.IC143T-2,

L.IC143T-3

 

—2 Missió

Executar, com a tècnic expert, les activitats pròpies de la rehabilitació, manteniment i millora del parc d'habitatges gestionats per l'Agència.

 

—3 Funcions

   a) Redactar i/o supervisar projectes interns (propis), estudis i memòries valorades de rehabilitació i/o millora, així com a plans de manteniment del pac gestionat.

   b) Actuar com a tècnics de la propietat davant del personal extern a la pròpia plantilla, per tal de controlar i fer el seguiment de les obres promogudes per aquesta, supervisant els projectes i vetllant per un correcte seguiment dels interessos de l'organització en el procés d'execució de les obres.

   c) Elaborar informes, dictàmens (diagnosi de patologies i lesions) i certificats tècnics sobre les circumstàncies que afectin al parc gestionat (edificis, habitatges i urbanitzacions) i encomanats per l'organització (CEE, IITES, cèdules d'habitabilitat).

   d) Exercir la funció de direcció facultativa (director d'obra, director d'execució i coordinador de seguretat i salut) de les obres promogudes i/o encomanades a l'organització, tal i com marquen les atribucions professionals inherents a la seva titulació.

   e) Exercir la funció de responsable del contracte en els contractes d'obres i serveis adjudicats per l'Agència, d'acord amb la Llei de Contractes del Sector Públic, assegurant i supervisant la correcta execució del contracte.

   f) Exercir la funció de coordinador de seguretat en fase d'execució en obres sense projecte i gestió de la documentació vinculada al contracte en temes de seguretat i salut.

   g) Actuar com representant de l'Agència, en la signatura de sol·licituds de llicències d'obres i de qualsevol document o sol·licitud que calgui presentar davant organismes públics i entitats, per tal de gestionar els tràmits corresponents amb motiu de la rehabilitació, conservació i manteniment del parc d'habitatges.

   h) Redactar plecs de prescripcions tècniques i posterior valoració d'ofertes presentades per les empreses en els processos d'adjudicacions d'obres i serveis.

   i) Realitzar i justificar el control i el seguiment pressupostari i tècnic de les obres de rehabilitació licitades, de les actuacions de manteniment correctiu i preventiu, portes de seguretat i adequació d'habitatges, que estan sota la seva supervisió, incloent els contractes menors.

   j) Coordinar i dirigir l'activitat de les empreses a les que l'organització té encomanat el manteniment i adequació del parc gestionat i/o la coordinació de seguretat de les obres sense projecte i/o la gestió de residus de l'edificació, així com qualsevol dels agents implicats en l'execució de les obres.

   k) Aprovar o denegar les propostes presentades per usuaris o entitats externes relacionades amb l'execució de les obres a realitzar en els habitatges i espais comunitaris interns i externs a l'edifici.

   l) Analitzar i gestionar les reclamacions de garanties amb les empreses constructores, així com les presentades pels usuaris.

   m) Assessorar a Comunitats de Propietaris i a Associacions de Veïns i usuaris en les qüestions tècniques que es puguin presentar.

   n) Col·laborar amb l'equip d'Acció Exterior en la validació i seguiment de projectes europeus en promocions de l'Agència.

   o) Gestionar i controlar els consums d'instal·lacions comunitàries energètiques i fotovoltaiques i preparar la facturació a repercutir als usuaris de les instal·lacions.

   p) Inspeccionar els habitatges de l'Agència per valorar les renovacions de contracte.

   q) Dur a terme valoracions socio-econòmiques per a la tramitació de morositat, en el seu àmbit territorial.

   r) Participar en la preparació de la documentació necessària per fer el lliurament de les promocions d'habitatge i coordinar la constitució de les comunitats i juntes administradores.

   s) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: Enginyeria Tècnica Industrial, especialitat: mecànica, electricitat, electrònica industrial, química industrial.

O bé Grau que habiliti per a la professió d'enginyer/a tècnic/a industrial:

Grau en Enginyeria Elèctrica.

Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica.

Grau en Enginyeria Mecànica.

Grau en Enginyeria Química.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell C1.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.

4.4 Requisit específic: Permís de conduir de la categoria o classe B, acreditant la vigència amb Informe del Registre General de Conductors de la Direcció General de Trànsit (article 76 del Reial Decret 818/2009, de 8 de maig).

4.5 Taxa: B.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Supòsit pràctic relacionat amb les funcions del lloc de treball.

 

—6 Altres mèrits específics

Aquest lloc de treball no té cap altre mèrit específic.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 07-Tècnic/a-especialitat enginyeria tècnica” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

46.387,32 euros, més un complement de Risc anual de 2.770,32 euros. (No s'inclou un complement de Responsabilitat anual de 4.414,56 euros que s'abonarà en funció de la realització de projectes).

 

 

Annex 8

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Gestor/a Administratiu/va Direcció*

 

*Susceptible de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Nombre de places convocades: 1.

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Gestor/a Administratiu/va Direcció

Barcelona

1

L.TADM28-1

 

—2 Missió

Gestionar la tramitació administrativa que es genera o que es rep en la Direcció.

 

—3 Funcions

   a) Gestionar la documentació i correspondència que es genera o que es rep en la Direcció.

   b) Impulsar els tràmits administratius que s'han de resoldre per part de la Direcció.

   c) Preparar i/o supervisar la documentació administrativa generada per la Direcció i gestionar l'arxiu administratiu.

   d) Preparar i controlar la documentació necessària per a les reunions de treball que requereixin la presència de la Direcció.

   e) Realitzar el seguiment i recerca d'informació de gestions encarregades per la Direcció.

   f) Planificar i gestionar l'agenda de la Direcció i gestionar els recursos necessaris per a les activitats previstes.

   g) Atendre les persones i institucions que s'adrecin a la Direcció.

   h) Elaborar quadres amb dades d'interès per a la Direcció.

   i) Gestionar la tramitació de les despeses que corresponguin.

   j) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: Batxillerat/Formació Professional de 2n Grau/Cicle Formatiu de Grau Superior.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell C1.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.

4.4 Requisit específic: Aquest lloc de treball no té cap requisit específic.

4.5 Taxa: C.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Supòsit pràctic relacionat amb les funcions del lloc de treball.

 

—6 Altres mèrits específics

Aquest lloc de treball no té cap altre mèrit específic.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 04-Personal Administratiu” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

Retribució pendent de valorar per part de la Direcció General de Pressupostos i la Direcció General de Funció Pública. Una vegada determinada per informe conjunt es publicarà a la web de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

 

Annex 9

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Tècnic/a Administratiu/va Assessorament Deute Hipotecari* – Tècnic/a Administratiu/va Registre* – Tècnic/a Administratiu/va*

 

*Susceptibles de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Nombre de places convocades: 6

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Tècnic/a Admin. Assessorament Deute Hipotecari

Barcelona

1

L.TADM26-3

Tècnic/a Administratiu/iva Registre

Barcelona

1

L.TADM11-2

Tècnic/a Administratiu/va

Barcelona

2

L.TADM16-10, L.TADM16-11

 

Girona

2

L.IC147TAD-1, L.IC147TAD-2

 

—2 Missió

Tècnic/a Administratiu/va Assessorament Deute Hipotecari:

Tramitar la documentació i la informació d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent, amb la finalitat de donar un suport administratiu especialitzat eficient i eficaç a l'Àrea d'Assessorament del Deute Hipotecari en el desenvolupament de la seva activitat.

Tècnic/a Administratiu/va Registre:

Tramitar la documentació i la informació d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent, amb la finalitat de donar un suport administratiu especialitzat eficient i eficaç a la unitat corresponent, en el desenvolupament de la seva activitat.

Tècnic/a Administratiu/va:

Tramitar la documentació i la informació d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent, amb la finalitat de donar un suport administratiu especialitzat eficient i eficaç a la unitat corresponent, en el desenvolupament de la seva activitat.

 

—3 Funcions

 

Tècnic/a Administratiu/va Assessorament Deute Hipotecari:

   a) Gestionar i controlar les bústies d'Ofideute. Derivar a l'equip i fer-ne el seguiment i gestionar la resposta a les consultes realitzades per la ciutadania, els grans tenidors, ajuntaments o altres.

   b) Gestionar la Plataforma LSO: Descarregar documentació i implementar cas per cas a l'aplicació. Rebutjar i derivar als grans tenidors les notificacions no realitzades. Comprovar els casos que estan sent gestionats a l'AHC i derivar al tècnic de gestió.

   c) Realitzar i enviar les cartes derivades del procediments d'Ofideute als usuaris per correu certificat o e-notum.

   d) Fer d'enllaç entre els servei de Mesa, Ofideute i Patrimoni en la gestió dels expedients, així com contactar amb les Meses d'Emergència Municipal per comunicar les valoracions necessàries, en relació al Programa Reallotgem.

   e) Realitzar i enviar notificacions als propietaris grans tenidors per a reclamar el lloguer social obligatori (LSO).

   f) Realitzar i enviar sol·licituds de suspensió de llançament dirigits als jutjats instructors dels desnonaments gestionats pel servei.

   g) Preparar la resposta als oficis judicials rebuts pel servei respecte a la gestió del lloguer social obligatori i enviar-los una vegada rebut el vistiplau. Realitzar les comunicacions als municipis necessàries.

   h) Tramitar la resposta a les al·legacions dels grans tenidors sobre el lloguer social obligatori.

   i) Preparar les derivacions d'inici d'expedient sancionador a l'ACC segons els criteris acordats amb l'ens (Carta d'informació als ajuntaments, gestió dels faigs constar, i documentació necessària).

   j) Realitzar d'altres gestions administratives directes del cap del servei, de vacances, dies de lliure i peticions de formacions del personal del Servei.

   k) Obtenir documentació del PICA dels usuaris del servei per completar els expedients de mediació del servei a petició dels tècnics validadors.

   l) Atendre les trucades del usuaris del servei i gestionar les seves peticions. Realitzar trucades de seguiment d'usuaris del servei.

   m) Gestionar les altes i baixes a la Xarxa Ofideute i a la Plataforma LSO.

   n) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

Tècnic/a Administratiu/va Registre:

   a) Realitzar la gestió i tramitació administrativa d'especial complexitat en relació als expedients propis de la unitat d'adscripció, responsabilitzant-se del seguiment dels mateixos d'acord amb les directrius i procediments establerts.

   b) Comprovar documentació especialitzada i dades requerides en relació al tràmit en qüestió.

   c) Vetllar per l'acompliment dels tràmits administratius en els terminis assenyalats d'acord amb la normativa reguladora en la matèria.

   d) Redactar documents de caràcter administratiu amb autonomia i d'acord amb la normativa vigent, així com d'altres documents necessaris per a la gestió i el seguiment de l'activitat del seu àmbit.

   e) Redactar documents o informes que, per la seva complexitat, no siguin atribuïts a llocs de treball de grup superior.

   f) Gestionar bases de dades i registres estadístics per tal de donar resposta a les necessitats de la unitat.

   g) Atendre al públic personal, telemàtica i telefònicament en tot allò que sigui de la seva competència.

   h) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

Tècnic/a Administratiu/va:

   a) Realitzar la gestió i tramitació administrativa d'especial complexitat en relació als expedients propis de la unitat d'adscripció, responsabilitzant-se del seguiment dels mateixos d'acord amb les directrius i procediments establerts.

   b) Comprovar documentació especialitzada i dades requerides en relació al tràmit en qüestió.

   c) Vetllar per l'acompliment dels tràmits administratius en els terminis assenyalats d'acord amb la normativa reguladora en la matèria.

   d) Redactar documents de caràcter administratiu amb autonomia i d'acord amb la normativa vigent, així com d'altres documents necessaris per a la gestió i el seguiment de l'activitat del seu àmbit.

   e) Redactar documents o informes que, per la seva complexitat, no siguin atribuïts a llocs de treball de grup superior.

   f) Gestionar bases de dades i registres estadístics per tal de donar resposta a les necessitats de la unitat.

   g) Atendre al públic personal, telemàtica i telefònicament en tot allò que sigui de la seva competència.

   h) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: Batxillerat/Formació Professional de 2n Grau o Cicle Formatiu de Grau Superior.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell C1.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.

4.4 Requisit específic: Aquests llocs de treball no tenen cap requisit específic.

4.5 Taxa: C.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Supòsit pràctic relacionat amb el contingut del temari.

 

—6 Altres mèrits específics

Aquests llocs de treball no tenen cap altre mèrit específic.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 04-Personal Administratiu/va” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

Tècnic/a Administratiu/va Assessorament Deute Hipotecari: 32.928,42 euros.

Tècnic/a Administratiu/va Registre: 31.604,44 euros.

Tècnic/a Administratiu/va: 31.604,44 euros.

 

 

Annex 10

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Gestor/a Administratiu/va Rehabilitació i Millora* - Gestor/a Administratiu/va Sinistres*- Tècnic/a Administratiu/va Gestió Econòmica* - Tècnic/a Administratiu/va Ajuts Habitatge*

 

*Susceptibles de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Nombre de places convocades: 6

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Gestor/a Administratiu/va Rehabilitació I Millora

Barcelona

1

l.IC104T-1

Gestor/a Administratiu/va Sinistres

Barcelona

2

L.IC113T-1, L.T103-1

Tècnic/a Administratiu Gestió Econòmica

Barcelona

1

L.TADM20-1

Tècnic/a Administratiu/va Ajuts Habitatge

Barcelona

2

L.TADM3-2, L.TADM3-3

 

—2 Missió

 

Gestor/a Administratiu/va Rehabilitació i Millora:

Gestionar la documentació dels expedients i projectes tècnics d'obres, així com donar suport en la coordinació de l'activitat sobre el territori del personal tècnic i atendre telefònicament les peticions dels usuaris i proveïdors, d'acord amb les indicacions de l'Àrea de Manteniment i Adequació de l'Habitatge, per facilitar una actuació tècnica coordinada i eficient en la resolució de les actuacions de manteniment del parc immobiliari de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

Gestor/a Administratiu/va Sinistres:

Gestionar la tramitació dels sinistres associats a les pòlisses d'assegurances contractades.

 

Tècnic/a Administratiu/va Gestió Econòmica:

Donar suport administratiu en les activitats de la unitat en l'àmbit de la gestió econòmica.

 

Tècnic/a Administratiu/va Ajuts Habitatge:

Col·laborar en la gestió administrativa dels expedients de les diferents línies d'ajut que es tramiten en un procés encaminat al reconeixement del dret a la subvenció dels sol·licitants, si s'escau.

 

—3 Funcions

 

Gestor/a Administratiu/va Rehabilitació i Millora:

   a) Gestionar els expedients de l'Àrea de Manteniment i Adequació de l'Habitatge: concessió de llicències d'obres, altes de companyies, cèdules habitabilitat, etc.

   b) Preparar la documentació i fer el seguiment del circuit de signatura de les actes d'inici de les obres.

   c) Donar suport en la coordinació dels agents que participen en l'execució de les obres.

   d) Fer el seguiment de la programació i de la preparació de concursos d'adjudicació del Pla d'Obres Revisat (PDOR).

   e) Revisar la documentació dels projectes i fer el seguiment de la distribució als interessats.

   f) Fer el seguiment i el control administratiu dels informes de Seguretat i Salut encarregats a tercers.

   g) Rebre les peticions i recopilar la informació necessària per iniciar les butlletes de manteniment, fer el seguiment de l'estat d'execució i atendre les reclamacions que es puguin produir.

   h) Elaborar i tramitar els documents comptables de pagament i de control pressupostari.

   i) Mantenir actualitzada la informació en els diferents fitxers i bases de dades de la direcció operativa.

   j) Tramitar la documentació per a l'aprovació de certificacions o de les anul·lacions dels treballs realitzats i facturats.

   k) Gestionar la resposta, escrita o telefònica, a les peticions fetes al servei procedents de clients externs o interns.

   l) Mantenir actualitzat l'arxiu documental de la direcció operativa.

   m) Generar i trametre la correspondència de la direcció operativa.

   n) Crear i mantenir actualitzada la informació a les fitxes de noves promocions.

   o) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

Gestor/a Administratiu/va Sinistres:

   a) Rebre la comunicació de sinistre, revisant si correspon la cobertura d'acord amb la pòlissa d'assegurança contractada i amb el tipus d'habitatge, així com controlant la no duplicitat de sinistres.

   b) Obrir l'expedient de sinistre i comunicar-ho a la corredoria per tal que també iniciïn expedient corresponent, així com també informar a d'altres unitats relacionades i/o borses de mediació.

   c) Informar a l'usuari de l'habitatge, borses d'habitatges, ajuntaments, i personal de l'Agència que correspongui, sobre les cobertures de les pòlisses d'assegurances contractades o si s'escau sobre la no tramitació del sinistre.

   d) Demanar pressupostos de reparació a les unitats que correspongui i, en casos de borsa i cessió, demanar la intervenció de l'empresa d'assistència de la companyia d'assegurances.

   e) Realitzar el seguiment dels sinistres fins al tancament dels mateixos i elaborar documents de control.

   f) Tramitar el pagament que correspongui per a la liquidació del sinistre tant a les empreses reparadores com a llogaters o propietaris dels habitatges.

   g) Vetllar per la correcta cobertura dels sinistres i la seva valoració econòmica, i si s'escau tramitar reclamació a la companyia i al mediador.

   h) Tramitar sinistres de responsabilitat civil i patrimonial en coordinació amb el departament jurídic.

   i) Gestionar amb les companyies d'assegurances les reclamacions derivades de les pòlisses multirisc.

   j) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

Tècnic/a Administratiu/va Gestió Econòmica:

   a) Realitzar l'entrada i canvi de domiciliacions bancàries.

   b) Tramitar les retrocessions dels habitatges escripturats.

   c) Mantenir la base de dades.

   d) Realitzar documents de pagament comptables.

   e) Elaborar diferents certificats (situació econòmica, òbit,...).

   f) Realitzar i donar d'alta bonificacions i pactes en la facturació.

   g) Donar d'alta, baixa i modificar rebuts.

   h) Realitzar les diferents tasques administratives pròpies de l'activitat de la unitat.

   i) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

Tècnic/a Administratiu/va Ajuts Habitatge:

   a) Donar d'alta les sol·licituds d'ajuts.

   b) Gestionar les sol·licituds de dades als diferents organismes públics.

   c) Realitzar l'atenció telefònica i personal als administrats en les seves demandes d'informació.

   d) Gestionar les notificacions de requeriments, resolucions... i coordinar la seva tramesa.

   e) Controlar el correu, codificant-lo i fent el seguiment.

   f) Preparar les trameses dels expedients d'exercicis tancats per derivar a l'arxiu central.

   g) Realitzar les tasques administratives de l'àrea: foliar i preparar recursos, classificar i arxivar la documentació dels expedients, etc.

   h) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: Batxillerat/Formació Professional de 2n Grau o Cicle Formatiu de Grau Superior, en administració i finances.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell C1.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.

4.4 Requisit específic: Aquests llocs de treball no tenen cap requisit específic.

4.5 Taxa: C.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Supòsit pràctic relacionat amb el contingut del temari.

 

—6 Altres mèrits específics

Aquests llocs de treball no tenen cap altre mèrit específic.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 04-Personal Administratiu/va” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

Gestor/a Administratiu/va Rehabilitació i Millora: 29.509,62 euros.

Gestor/a Administratiu/va Sinistres: 29.445,36 euros.

Tècnic/a Administratiu/va Ajuts Habitatge: 29.416,66 euros.

Tècnic/a Administratiu/va Gestió Econòmica: Retribució pendent de valorar per part de la Direcció General de Pressupostos i la Direcció General de Funció Pública. Una vegada determinada per informe conjunt es publicarà a la web de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

 

Annex 11

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Gestor/a de Proximitat*

 

*Susceptible de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Nombre de places convocades: 2.

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Gestor/a Proximitat

Lleida

1

L.T23-23

 

Tortosa

1

L.T23-25

 

—2 Missió

Actuar, en el territori assignat, com a interlocutor/a amb la ciutadania, les persones usuàries i els actors en matèria d'habitatge social, així com realitzar qualsevol tràmit necessari per a la correcta ocupació dels immobles de l'Agència d'Habitatge de Catalunya (en endavant, l'Agència), d'acord amb les indicacions de la Direcció de Promoció de l'Habitatge, per aproximar els serveis de l'Agència al territori, alhora que es garanteix l'eficiència en la gestió dels seus actius.

 

—3 Funcions

   a) Actuar com a interlocutor en les assemblees i reunions amb representants dels ciutadans i usuaris dels serveis de l'Agència, en el seu àmbit territorial.

   b) Atendre als ciutadans, presencial i telefònicament, en els punts habilitats en les poblacions o els barris assignats.

   c) Inspeccionar els habitatges que poden ser adquirits mitjançant el dret de tanteig i retracte.

   d) Inspeccionar els habitatges que les entitats financeres cedeixen temporalment a l'Agència per destinar-los a lloguer social.

   e) Supervisar l'estat de les incidències en els béns immobles gestionats per l'Agència.

   f) Realitzar censos i inspeccions en habitatges de l'Agència per comprovar que es respecta la titularitat i les condicions d'ocupació.

   g) Inspeccionar els habitatges de l'Agència per valorar les renovacions de contracte.

   h) Dur a terme valoracions socio-econòmiques per a la tramitació de morositat, en el seu àmbit territorial.

   i) Facilitar la informació dels aspectes contractuals (jurídics, legals, econòmics, comunitaris, etc.) als nous adjudicataris d'habitatges gestionats per l'Agència.

   j) Participar en la preparació de la documentació necessària per fer el lliurament de les promocions d'habitatge i coordinar la constitució de les comunitats i juntes administradores.

   k) Inspeccionar, valorar i fer el seguiment dels habitatges del parc de cessió de propietaris privats.

   l) Realitzar taxacions d'habitatges.

   m) Realitzar les gestions i els tràmits, en representació de l'Agència, en notaries, registres de la propietat, jutjats, comissaries de policia, ajuntaments, comunitats de propietaris, etc.

   n) Tramitar, proposar, valorar i fer el seguiment d'expedients de gestió patrimonial de l'habitatge.

   o) Participar en determinades actuacions dels projectes de remodelacions de barris.

   p) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: Diplomatura de l'àmbit social o Ensenyament de Grau en l'àmbit social.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell C1.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.

4.4 Requisit específic: Permís de conduir de la categoria o classe B, acreditant la vigència amb Informe del Registre General de Conductors de la Direcció General de Trànsit (article 76 del Reial Decret 818/2009, de 8 de maig).

4.5 Taxa: B.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Supòsit pràctic relacionat amb les funcions del lloc de treball.

 

—6 Altres mèrits específics

Els mèrits específics tindran una puntuació màxima de 7 punts, dels 25 punts totals assignats als mèrits específics del lloc de treball, d'acord amb la temàtica i barem següent:

Títol de Pèrit Judicial Immobiliari: 7 punts.

El títol s'ha d'acreditar. No té valor acreditatiu la relació de cursos extretes d'expedients personals com ATRI o similars.

Aquests mèrits només s'han d'informar en l'apartat Altres Mèrits Específics del formulari d'inscripció i no en l'apartat Formació Específica.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 05-Tècnic/a genèric” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

39.652,20 euros.

 

 

Annex 12

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Gestor/a Sistemes*

 

*Susceptible de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Nombre de places convocades: 1.

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Gestor/a Sistemes

Barcelona

1

L.IC119T-1

 

—2 Missió

Aconseguir una correcta cobertura de l'explotació de sistemes informàtics i responsabilitzar-se del control dels dispositius que conformen el sistema integrat de l'Agència. per garantir l'adequat funcionament del parc informàtic i les xarxes de telecomunicacions de l'Agència.

 

—3 Funcions

   a) Exercir com a responsable de primera línia en l'àmbit informàtic i de telecomunicacions fora de l'edifici corporatiu, coordinant-se amb l'Àrea TIC del Departament de Territori i Sostenibilitat.

   b) Gestionar el sistema de procés de dades i xarxa de telecomunicacions associada per tal de garantir el bon funcionament de la infraestructura informàtica.

   c) Verificar i configurar el funcionament del servei, resoldre incidències de la xarxa de telecomunicacions i dels sistemes informàtics.

   d) Gestionar les xarxes de teleprocés i monitorització remota.

   e) Resolució d'incidències que arriben del centre de suport l'usuari o, directament, dels usuaris de l'edifici.

   f) Investigar i provar les noves eines de control de xarxes, eines de diagnosi, així com noves eines ofimàtiques, donant suport al software ofimàtic així com configurant equips informàtics.

   g) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1Titulació: Cicle Formatiu de Grau Mig en Sistemes Microinformàtics i Xarxes o títol equivalent, o Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxes o títol equivalent.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell C1.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.

4.4 Requisit específic: Aquest lloc de treball no té cap requisit específic.

4.5 Taxa: C.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Prova pràctica en relació a les funcions del lloc de treball.

 

—6 Altres mèrits específics

Aquest lloc de treball no té cap altre mèrit específic.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 09-Tècnic/a-especialitat TIC (excepte unitats 5, 11, 13, 14, 15, 16)” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

29.509,62 euros.

 

 

Annex 13

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Llicenciat/da en Dret*

 

*Susceptible de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Places convocades: 8.

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Llicenciat/da Dret

Barcelona

6

L.IC117T-3, L.IC117T-11, L.IC117T-13, L.IC117T-15, L.IC117T-16, L.IC117T-17

 

Lleida

1

L.IC117T-6

 

Tarragona

1

L.IC117T-4

 

—2 Missió

Donar suport a l'elaboració de resolucions i a la tramitació d'expedients jurídics i administratius per garantir la seva adequació a la normativa vigent.

 

—3 Funcions

   a) Gestionar i tramitar els expedients relatius a l'àmbit de la unitat.

   b) Assessorar i recolzar jurídicament a l'Agència.

   c) Elaborar informes de contingut jurídic o de situació d'expedients.

   d) Estudiar la nova normativa i la seva incidència en la gestió de l'Agència.

   e) Donar resposta a requeriments, reclamacions i altres escrits dirigits a l'Agència.

   f) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: Diplomatura en Dret o Grau en Dret.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell C1.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.

4.4 Requisit específic: Aquest lloc de treball no té cap requisit específic.

4.5 Taxa: A.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Supòsit pràctic relacionat amb les funcions del lloc de treball.

 

—6 Altres mèrits específics

Aquest lloc de treball no té cap altre mèrit específic.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 12-Tècnic/a-especialitat dret” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

40.882,52 euros.

 

 

Annex 14

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Personal de Suport*

 

*Susceptible de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Nombre de places convocades: 1.

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Personal de Suport

Barcelona

1

L.ALTR1-5

 

—2 Missió

Realitzar tasques de suport en matèria de règim intern i serveis generals.

 

—3 Funcions

a ) Atendre, identificar i acreditar les visites que accedeixen a la recepció del centre i derivar-les al servei d'atenció ciutadana o al departament que correspongui, en funció del motiu de consulta o gestió a realitzar.

b) Vigilar i custodiar el centre i equipaments, obrint i tancant els espais assignats i posar en marxa les instal·lacions.

c) Comunicar a la unitat corresponent qualsevol anomalia que es detecti en el material, mobiliari i instal·lacions.

d) Realitzar fotocòpies, enquadernacions de documents i ensobrat de correspondència.

e) Realitzar la recepció, classificació i distribució del correu, els documents i la paqueteria, així com la distribució de documentació interna.

f) Donar suport en tasques d'arxiu, i en el trasllat de documentació a altres centres de treball, arxiu o organismes.

g) Preparar espais o sales de reunions per als diferents tipus d'esdeveniments que es puguin realitzar, organitzant el mobiliari, aparells i material adequat.

h) Transportar amb el vehicle assignat material divers.

i) Realitzar el muntatge i desmuntatge del material transportat als actes protocolaris que s'escaiguin.

j) Realitzar les tasques corresponents al centre de comunicacions, segons el pla d'emergència establert.

k) Controlar la zona d'aparcament reservat i les places d'aparcament.

l) Realitzar diferents gestions en relació al parc mòbil de l'AHC i els vehicles de lloguer: control de reserves, mínima revisió de manteniment... i introducció de dades bàsiques en arxius de la unitat.

m) Atendre la Bústia de Règim Intern i derivar les peticions que hi arriben per part dels treballadors i proveïdors.

n) Atendre telefònicament a treballadors en relació a diferents serveis de Règim Intern.

o) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: ESO/Formació Professional 1er. Grau/Cicle Formatiu de Grau Mig.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell B2.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell B2.

4.4 Requisits específics:

Permís de conduir de la categoria o classe B, acreditant la vigència amb Informe del Registre General de Conductors de la Direcció General de Trànsit (article 76 del Reial Decret 818/2009, de 8 de maig).

Disposar de l'acreditació de la condició legal del grau de discapacitat igual o superior al 33%.

4.5 Taxa: D.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Supòsit pràctic relacionat amb les funcions del lloc de treball.

 

—6 Altres mèrits específics

Els mèrits específics tindran una puntuació màxima de 15 punts, dels 25 punts totals assignats als mèrits específics del lloc de treball, d'acord amb les temàtiques i barem següents:

Formació en conducció eficient per a vehicles de turisme, de mínim 4 hores: 2.5 punts cadascun.

Formació en conducció segura per a vehicles de turisme:

- De durada mínima de 4 hores i inferior a 8 hores: 2.5 punts cadascun.

- De durada de 8 hores o superior: 5 punts cadascun.

Formació en conducció segura en situacions de risc per a vehicles de turisme, de mínim 4 hores: 2.5 punts cadascun.

Cada curs s'haurà d'acreditar individualment. No té valor acreditatiu la relació de cursos extretes d'expedients personals com ATRI o similars.

Un cop assolida la puntuació màxima, l'Òrgan Tècnic de Selecció no seguirà valorant cursos; excepte si en el procés d'al·legacions alguna formació valorada s'ha d'anul·lar.

Aquests mèrits només s'han d'informar en l'apartat Altres Mèrits Específics del formulari d'inscripció i no en l'apartat Formació Específica.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 03-Personal de Suport” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

26.738,32 euros. (Quan per necessitats del servei es requereixin prolongacions sistemàtiques de jornada diària i/o setmanal, es percebrà el complement de guàrdies presencials. L'excés de jornada setmanal ha de ser com a mínim de 4 hores, en horari de tarda).

 

 

Annex 15

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Tècnic/a Atenció Ciutadana* - Tècnic/a Atenció Presencial* - Tècnic/a Atenció Telefònica*

 

*Susceptibles de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Nombre de places convocades: 5

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Tècnic/a Atenció Ciutadana

Tarragona

1

L.T34-4

Tècnic/a Atenció Presencial

Barcelona

3

L.T37-1, L.T37-5, L.T37-8

Tècnic/a Atenció Telefònica

Barcelona

1

L.T38-4

 

—2 Missió

 

Tècnic/a Atenció Ciutadana:

Informar, tramitar, valorar i gestionar, telefònica i presencialment, a la ciutadania en relació a qualsevol consulta o tràmit en matèria d'habitatge i ajuts socials relacionats.

 

Tècnic/a Atenció Presencial:

Informar, tramitar, valorar i gestionar, de forma presencial, qualsevol consulta o tràmit en matèria d'habitatge i ajuts socials relacionats que requereixi un/a ciutadà/na.

 

Tècnic/a Atenció Telefònica:

Atendre, informar i assessorar telefònicament a la ciutadania per a gestionar i facilitar el desenvolupament dels diferents tràmits entre la ciutadania i l'Agència en matèria d'Habitatge.

 

—3 Funcions

 

Tècnic/a Atenció Ciutadana:

   a) Informar a les persones interessades, presencial o telefònicament, sobre les característiques i fases dels diferents procediments, l'estat de la tramitació, o la situació en la que es troben els serveis o tràmits sol·licitats.

   b) Iniciar i tramitar expedients verificant i gestionant la documentació aportada.

   c) Informar, tramitar i gestionar certificats, canvis de domiciliació bancària, abonarés d'impagats, pactes de morositat i amortitzacions avançades.

   d) Valorar i gestionar les instàncies entrants a la unitat encarregada de la morositat del parc públic i cessió d'habitatges.

   e) Si es detecten incidències en relació a algun habitatge, fer la petició d'una inspecció, fer-ne el seguiment, valorar el resultat i proposar l'obertura d'un expedient, si correspon.

   f) Coordinar amb els gestors de proximitat el lliurament d'escriptures, signatures de contractes, recollida de documentació i altres gestions de similar naturalesa.

   g) Registrar d'entrada i sortida i digitalitzar els documents que es presentin, inclosos els que van adreçats a d'altres administracions públiques, i derivar-los a les unitats competents.

   h) Gestionar les peticions genèriques telemàtiques i EACAT, i derivar-les a les unitats competents.

   i) Emetre còpies autèntiques dels documents que la ciutadania sol·liciti sempre que formin part d'un procediment.

   j) Rebre i tramitar les queixes, reclamacions i suggeriments que arriben de la ciutadania.

   k) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

Tècnic/a Atenció Presencial:

   a) Informar a les persones interessades, presencialment, sobre les característiques i fases dels diferents procediments, l'estat de la tramitació, o la situació en la que es troben els serveis o tràmits sol·licitats.

   b) Iniciar i tramitar expedients verificant i gestionant la documentació aportada.

   c) Informar, tramitar i gestionar certificats, notes informatives dels habitatges protegits, canvis de domiciliació bancària, cartes de pagament, pactes de morositat i amortitzacions avançades.

   d) Valorar i gestionar les instàncies entrants i donar resposta de qualsevol requeriment d'informació.

   e) Si es detecten incidències en relació a algun habitatge, fer la petició d'una inspecció, fer-ne el seguiment, valorar el resultat i proposar l'obertura d'un expedient, si correspon.

   f) Coordinar amb els gestors de proximitat el lliurament d'escriptures, signatures de contractes, recollida de documentació i altres gestions de similar naturalesa.

   g) Registrar d'entrada i digitalitzar els documents que es presentin i derivar-los a les unitats competents.

   h) Gestionar les peticions genèriques que entren a la unitat via telemàtica.

   i) Emetre còpies autèntiques dels documents que la ciutadania sol·liciti sempre que formin part d'un procediment.

   j) Rebre i tramitar les queixes, reclamacions i suggeriments que arriben de la ciutadania.

   k) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

Tècnic/a Atenció Telefònica:

   j) Donar informació general sobre els tràmits o convocatòries, o sobre l'estat de tramitació d'expedients, així com assessorament i orientació sobre les actuacions més adequades que hagi de dur a terme en casos complexos.

   k) Donar d'alta les butlletes de manteniment a base a les peticions dels usuaris i informar del seu estat.

   l) Tramitar i gestionar l'enviament dels diversos certificats tipus que es sol·liciten.

   m) Valorar els casos de morositat i realitzar pactes i abonarés d'impagats.

   n) Realitzar a la base de dades els canvis de domiciliació bancària.

   o) Valorar i tramitar les amortitzacions anticipades.

   p) Atendre i donar resposta a les queixes i reclamacions que es reben telefònicament.

   q) Iniciar i tramitar expedients.

   r) Si es detecten incidències, fer la petició d'una inspecció, fer-ne el seguiment, valorar el resultat i proposar l'obertura d'un expedient, si correspon.

   s) Coordinar amb els gestors el lliurament d'escriptures, signatures de contractes, recollida de documentació.

   t) Donar resposta a les sol·licituds rebudes mitjançant la Bústia de Consultes, Queixes i Suggeriments (CQS) de l'AHC, realitzant còpia autèntica de la documentació relativa a expedients d'habitatge protegit.

   u) Fer seguiment de les reclamacions presentades al S@rcat.

   v) Notificar a la unitat corresponent alguna actualització en la Web.

   w) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: Batxillerat/Formació Professional de 2n Grau o Cicle Formatiu de Grau Superior, branca administrativa.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell C1.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.

4.4 Requisit específic: Aquests llocs de treball no tenen cap requisit específic.

4.5 Taxa: C.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Supòsit pràctic relacionat amb el contingut del temari.

 

—6 Altres mèrits específics

Aquests llocs de treball no tenen cap altre mèrit específic.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 04-Personal Administratiu/va” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

Tècnic/a Atenció Ciutadana: 30.436,56 euros.

Tècnic/a Atenció Presencial: 30.373,56 euros.

Tècnic/a Atenció Telefònica: 32.928,56 euros.

 

 

Annex 16

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Tècnic/a Càlcul Preus Habitatge*– Tècnic/a Corporatiu/va i de Règim Intern* – Tècnic/a Habitatge* – Tècnic/a Intermediació Hipotecària*

 

*Susceptibles de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Nombre de places convocades: 17

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Tècnic/a Càlcul Preus Habitatge

Barcelona

1

L.T40-1

Tècnic/a Corporatiu/va i de Règim Intern

Barcelona

1

L.T92-1

Tècnic/a Habitatge

Barcelona

11

L.IC111T-6, L.IC111T-16, L.IC111T-17, L.IC111T-18, L.IC111T-19, L.IC111T-20, L.IC111T-21, L.IC111T-23, L.IC111T-28, L.IC111T-30, L.IC111T-34

 

Girona

1

L.IC111T-31

 

Tortosa

1

L.IC111T-5

Tècnic/a Intermediació Hipotecària

Barcelona

1

L.T94-3

 

Lleida

1

L.T94-4

 

—2 Missió

 

Tècnic/a Càlcul Preus Habitatge:

Calcular els preus del parc públic d'habitatges i altres immobles que administra l'Organització.

 

Tècnic/a Corporatiu/va i de Règim Intern:

Supervisar les activitats relatives al règim intern i a l'aplicació dels criteris d'imatge corporativa.

 

Tècnic/a Habitatge:

Gestionar i valorar tècnicament els expedients corresponents a l'àmbit propi de la unitat d'adscripció, amb eficiència i eficàcia, a fi de garantir la correcta resolució dels procediments.

 

Tècnic/a Intermediació Hipotecària:

Orientar i assessorar les persones i/o famílies en situacions de risc d'exclusió residencial i/o social per impagament i/o desnonament hipotecari i/o de lloguer provinents de les entitats financeres, fons d'inversió i similars, i elaborar la proposta d'intermediació financera o derivar al recurs específic, acompanyant a les famílies fins a la resolució del seu expedient.

 

—3 Funcions

 

Tècnic/a Càlcul Preus Habitatge:

   a) Elaborar els preus d'habitatges finalistes, habitatges en 1es. i 2es. transmissions o contractacions en règim de lloguer, UH, canvi de règim, exercici del dret de tempteig i retracte, etc.

   b) Ampliar el desenvolupament dels preus donats per l'INCASOL de les noves promocions.

   c) Elaborar estudis de valor actual de condonació d'interessos del principal ajornat en remodelació de barris (de permuta, increments, etc).

   d) Elaborar quadres d'amortització i finançament.

   e) Informar i controlar les variacions publicades en el DOGC que impliquin alguna modificació per un càlcul de preu en la base de dades (HABICAT).

   f) Analitzar i aplicar en cada càlcul la normativa que pertoca en cadascun dels plans d'habitatge.

   g) Atendre consultes telefòniques d'ajuntaments, gestories i altres organismes.

   h) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

Tècnic/a Corporatiu/va i de Règim Intern:

   a) Coordinar l'aplicació homogènia de la imatge corporativa en totes dependències/seus de l'Agència, en els diferents esdeveniments que es realitzin i en el material corporatiu.

   b) Supervisar l'aplicació dels criteris d'unificació de la informació institucional que es facilita als usuaris.

   c) Supervisar l'aplicació de la reorganització dels punts d'informació dels usuaris.

   d) Elaborar els plecs de prescripcions tècniques dels diferents serveis adscrits.

   e) Coordinar i supervisar els diferents contractes de serveis i el seu desenvolupament.

   f) Supervisar la planificació de funcions assignades a l'equip de suport.

   g) Realitzar el seguiment del control pressupostari i de la despesa.

   h) Supervisar la missatgeria externa, missatgeria interna i correu postal.

   i) Supervisar la vigilància de la seu central i Serveis Territorials.

   j) Supervisar les funcions de la recepció de l'edifici del carrer Diputació.

   k) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

Tècnic/a Habitatge:

   a) Gestionar, tramitar i supervisar els expedients administratius en matèria d'habitatge.

   b) Elaborar informes, estudis, anàlisis i avaluacions en matèria d'habitatge segons els procediments, les metodologies i la normativa, facilitar la presa de decisions en la resolució dels expedients.

   c) Informar i assessorar i atendre consultes, aportant el seu coneixement tècnic sobre les matèries de la seva especialitat, altres unitats de l'Agència, altres agents de l'àmbit de l'habitatge i a les persones interessades d'acord amb les necessitats dels usuaris, els procediments establerts i la normativa vigent.

   d) Respondre instàncies i emetre cartes derivades dels expedients en tramitació.

   e) Donar suport tècnic i assessorament al personal directiu de la seva unitat.

   f) Altres funcions de naturalesa tècnica que es puguin requerir puntualment.

 

Tècnic/a Intermediació Hipotecària:

   a) Assessorar les persones en risc d'impagament hipotecari i/o lloguer sobre la pèrdua de l'habitatge, analitzar la viabilitat econòmica, valorar i determinar la millor alternativa de solució per elaborar la proposta d'intermediació que es transmetrà a l'entitat financera.

   b) Elaborar i tramitar l'expedient d'assessorament i intermediació hipotecària i/o lloguer, reclamant documentació, notes simples, cartes de reclamació, i altres tasques incloses per al compliment del procediment d'Ofideute.

   c) Informar, orientar i assessorar sobre els serveis, recursos i prestacions en l'àmbit de les actuacions d'urgència en matèria d'habitatge.

   d) Tractar amb els delegats de les oficines bancàries per conèixer l'estat financer de l'usuari.

   e) Dur el seguiment i actualització dels expedients propis comunicant a les famílies les instruccions de les entitats financeres i assessorar en els tràmits a realitzar fins a la seva resolució.

   f) Detectar les famílies en risc d'exclusió residencial i/o social i garantir la seva atenció pels serveis d'atenció primària o gestionar el recurs especialitzat més adients.

   g) Fer el seguiment amb els serveis socials dels ajuntaments, o altres entitats, per a la resolució de casos on hi hagi la pèrdua de l'habitatge, o altres qüestions pertinents a serveis socials.

   h) Fer acompanyament formatiu als nous tècnics Ofideute externs durant les visites tutelades en relació al desenvolupament i tractament de l'entrevista.

   i) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: Diplomatura o Ensenyament de Grau.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell C1.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.

4.4 Requisit específic: Aquests llocs de treball no tenen cap requisit específic.

4.5 Taxa: B.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Supòsit pràctic relacionat amb el contingut del temari.

 

—6 Altres mèrits específics

Aquests llocs de treball no tenen cap altre mèrit específic.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 05-Tècnic/a Genèric” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

Tècnic/a Habitatge: 32.568,20 euros.

Tècnic/a Intermediació Hipotecària: 35.408,66 euros.

Tècnic/a Corporatiu/va i de Règim Intern: Retribució pendent de valorar per part de la Direcció General de Pressupostos i la Direcció General de Funció Pública. Una vegada determinada per informe conjunt es publicarà a la web de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

Tècnic/a Càlcul Preus Habitatge: Retribució pendent de valorar per part de la Direcció General de Pressupostos i la Direcció General de Funció Pública. Una vegada determinada per informe conjunt es publicarà a la web de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

 

Annex 17

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Tècnic/a Rehabilitació i Millora*

 

*Susceptible de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Nombre de places convocades: 5.

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Tècnic/a Rehabilitació i Millora

Barcelona

4

L.T78-6, L.T78-12, L.T78-16, L.T78-19

 

Girona

1

L.T78-27

 

—2 Missió

Executar, com a tècnic expert, les activitats pròpies de la rehabilitació, manteniment i millora del parc d'habitatges gestionats per l'Agència.

 

—3 Funcions

   a) Redactar i/o supervisar projectes interns (propis), estudis i memòries valorades de rehabilitació i/o millora, així com a plans de manteniment del pac gestionat.

   b) Actuar com a tècnics de la propietat davant del personal extern a la pròpia plantilla, per tal de controlar i fer el seguiment de les obres promogudes per aquesta, supervisant els projectes i vetllant per un correcte seguiment dels interessos de l'organització en el procés d'execució de les obres.

   c) Elaborar informes, dictàmens (diagnosi de patologies i lesions) i certificats tècnics sobre les circumstàncies que afectin al parc gestionat (edificis, habitatges i urbanitzacions) i encomanats per l'organització (CEE, IITES, cèdules d'habitabilitat).

   d) Exercir la funció de direcció facultativa (director d'obra, director d'execució i coordinador de seguretat i salut) de les obres promogudes i/o encomanades a l'organització, tal i com marquen les atribucions professionals inherents a la seva titulació.

   e) Exercir la funció de responsable del contracte en els contractes d'obres i serveis adjudicats per l'Agència, d'acord amb la Llei de Contractes del Sector Públic, assegurant i supervisant la correcta execució del contracte.

   f) Exercir la funció de coordinador de seguretat en fase d'execució en obres sense projecte i gestió de la documentació vinculada al contracte en temes de seguretat i salut.

   g) Actuar com representant de l'Agència, en la signatura de sol·licituds de llicències d'obres i de qualsevol document o sol·licitud que calgui presentar davant organismes públics i entitats, per tal de gestionar els tràmits corresponents amb motiu de la rehabilitació, conservació i manteniment del parc d'habitatges

   h) Redactar plecs de prescripcions tècniques i posterior valoració d'ofertes presentades per les empreses en els processos d'adjudicacions d'obres i serveis.

   i) Realitzar i justificar el control i el seguiment pressupostari i tècnic de les obres de rehabilitació licitades, de les actuacions de manteniment correctiu i preventiu, portes de seguretat i adequació d'habitatges, que estan sota la seva supervisió, incloent els contractes menors.

   j) Coordinar i dirigir l'activitat de les empreses a les que l'organització té encomanat el manteniment i adequació del parc gestionat i/o la coordinació de seguretat de les obres sense projecte i/o la gestió de residus de l'edificació, així com qualsevol dels agents implicats en l'execució de les obres.

   k) Aprovar o denegar les propostes presentades per usuaris o entitats externes relacionades amb l'execució de les obres a realitzar en els habitatges i espais comunitaris interns i externs a l'edifici.

   l) Analitzar i gestionar les reclamacions de garanties amb les empreses constructores, així com les presentades pels usuaris.

   m) Assessorar a Comunitats de Propietaris i a Associacions de Veïns i usuaris en les qüestions tècniques que es puguin presentar.

   n) Col·laborar amb l'equip d'Acció Exterior en la validació i seguiment de projectes europeus en promocions de l'AHC.

   o) Gestionar i controlar els consums d'instal·lacions comunitàries energètiques i fotovoltaiques i preparar la facturació a repercutir als usuaris de les instal·lacions.

   p) Inspeccionar els habitatges de l'Agència per valorar les renovacions de contracte.

   q) Dur a terme valoracions socio-econòmiques per a la tramitació de morositat, en el seu àmbit territorial.

   r) Participar en la preparació de la documentació necessària per fer el lliurament de les promocions d'habitatge i coordinar la constitució de les comunitats i juntes administradores.

   s) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: Diplomatura en Arquitectura Tècnica o Grau Equivalent.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell C1.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.

4.4 Requisit específic: Permís de conduir de la categoria o classe B, acreditant la vigència amb Informe del Registre General de Conductors de la Direcció General de Trànsit (article 76 del Reial Decret 818/2009, de 8 de maig).

4.5 Taxa: B.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Supòsit pràctic relacionat amb les funcions del lloc de treball.

 

—6 Altres mèrits específics

Aquests llocs de treball no tenen cap altre mèrit específic.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 06-Tècnic/a-especialitat arquitectura tècnica” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

46.387,32 euros, més un complement de Risc anual de 2.770,32 euros. (No s'inclou un complement de Responsabilitat anual de 4.414,56 euros que s'abonarà en funció de la realització de projectes).

 

 

Annex 18

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Tècnic/a Selecció i Classificació Professional*

 

*Susceptible de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Places convocades: 3.

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Tècnic/a Selecció i Classificació Professional

Barcelona

3

L.IC109T-2, L.IC109T-3, L.T79-1

 

—2 Missió

Gestionar les diferents fases del procés de selecció fins a la seva resolució garantint una adequació òptima del candidat al perfil requerit, col·laborar en el procés de descripció i valoració de llocs de treball de l'organització, així com en el desenvolupament i implantació d'altres projectes de Recursos Humans.

 

—3 Funcions

   a) Gestionar el procés de selecció extern en les següents fases: perfil necessari per al lloc de treball a cobrir, publicació d'ofertes en diferents portals de treball, borses de treball o mitjans de comunicació, reclutament, realització d'entrevistes telefòniques i entrevistes personals per competències, implementació i correcció de proves psicotècniques, valoració de l'adequació personal/lloc de treball i selecció del candidat finalista, elaboració d'informes.

   b) Fer el seguiment del candidat contractat durant el període de prova.

   c) Mantenir la informació actualitzada de l'estat dels processos de selecció.

   d) Gestionar amb consultories externes l'aplicació de proves psicotècniques i/o d'altres tipus als candidats.

   e) Donar suport tècnic en les convocatòries a promoció interna dels llocs de treball vacants: requisits i competències necessàries, proves adients a aplicar...

   f) Col·laborar en la implementació de la política de selecció de personal i de provisió de llocs de treball i en l'elaboració dels procediments relatius.

   g) Col·laborar en la introducció de millores en la gestió dels processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball.

   h) Donar suport tècnic en la correcta complementació de les descripcions dels diferents llocs de treball de l'organització i en la definició dels perfils professionals.

   i) Col·laborar en la definició dels perfils professionals i competències associades als llocs de treball.

   j) Participar en diferents projectes de desenvolupament de recursos humans de l'Àrea.

   k) Col·laborar en el desenvolupament i implantació de diferents projectes competència de la Unitat.

   l) Realitzar estudis o informes a petició de la responsable de la Unitat.

   m) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: Llicenciatura en Psicologia o Grau en Psicologia.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell C1.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.

4.4 Requisit específic: Aquests llocs de treball no tenen cap requisit específic.

4.5 Taxa: A.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Supòsit pràctic relacionat amb les funcions del lloc de treball.

 

—6 Altres mèrits específics

Aquests llocs de treball no tenen cap altre mèrit específic.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 11-Tècnic/a-especialitat recursos humans i organització” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

39.949,14 euros.

 

 

Annex 19

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Tècnic/a Sistemes*

 

*Susceptible de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Nombre de places convocades: 1.

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Tècnic/a Sistemes

Barcelona

1

L.T80-2

 

—2 Missió

Aconseguir una correcta cobertura de l'explotació de sistemes informàtics, garantint l'adequat funcionament del parc informàtic.

 

—3 Funcions

   a) Gestionar el sistema de procés de dades i xarxa de telecomunicacions associada per tal de garantir el bon funcionament de la infraestructura informàtica.

   b) Verificar i configurar el funcionament del servei, resoldre incidències de la xarxa de telecomunicacions i dels sistemes informàtics.

   c) Gestionar les xarxes de teleprocés i monitorització remota.

   d) Control de gestió d'incidències, així com del centre de suport l'usuari, amb elaboració continuada del report d'incidències.

   e) Investigar i provar les noves eines de control de xarxes, eines de diagnosi, així com noves eines ofimàtiques, donant suport al software ofimàtic així com configurant equips informàtics.

   f) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: Batxillerat/Formació Professional de 2n Grau o Cicle Formatiu de Grau Superior, en Administració de Sistemes o títol equivalent.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell C1.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.

4.4 Requisit específic: Aquest lloc de treball no té cap requisit específic.

4.5 Taxa: C.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Prova pràctica en relació a les funcions del lloc de treball.

 

—6 Altres mèrits específics

Aquest lloc de treball no té cap altre mèrit específic.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 09-Tècnic/a-especialitat TIC (excepte unitats 5, 11, 13, 14, 15, 16)” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

Retribució pendent de valorar per part de la Direcció General de Pressupostos i la Direcció General de Funció Pública. Una vegada determinada per informe conjunt es publicarà a la web de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

 

Annex 20

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Treballador/a Social Habitatge*

 

*Susceptible de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Nombre de places convocades: 4.

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Treballador/a Social Habitatge

Barcelona

2

L.IC114T-7, L.T82-3

 

Girona

1

L.IC114T-1

 

Tortosa

1

L.IC114T-5

 

—2 Missió

Gestionar els expedients d'ajuts personalitzats a l'allotjament i els casos que entren a la Mesa d'Emergències, en coordinació amb els serveis socials municipals, per concloure si escau amb el reconeixement del dret de subvenció que garanteixi la permanència en l'habitatge, o el reallotjament a un nou recurs habitacional.

 

—3 Funcions

   a) Valorar, tramitar i gestionar les situacions d'emergències econòmiques i socials sol·licituds d'habitatge del parc, amb l'objectiu d'evitar l'exclusió social a aquelles persones, que a la Mesa d'Emergències es determinin com a situacions d'emergència econòmica i social.

   b) Valorar des de la perspectiva socioeconòmica els expedients d'Ofideute per evitar els desnonaments i garantir el manteniment de l'habitatge, realitzant mediacions amb els diferents per acordar la reconducció del deute.

   c) Avaluar, gestionar i informar les sol·licituds dels diferents ajuts al lloguer o per fer front a les quotes d'hipoteques.

   d) Realitzar la mediació davant de les parts en conflicte, propietari i llogater, amb l'objectiu de mantenir a l'habitatge a la família amb vulnerabilitat que es troba en procés de desnonament, i risc de pèrdua de l'habitatge, i refer les relacions entre les parts per aconseguir un contracte de lloguer més estable en el temps amb compromisos de pagament.

   e) Coordinar actuacions amb els treballadors socials municipals per a establir plans de treball amb les famílies, i promoure i participar en les reunions de seguiment dels casos socials més vulnerables.

   f) Formar al personal tècnic i administratiu dels ajuntaments per aconseguir que els recursos de les administracions arribin a les persones més vulnerables, i es facin un millor ús, essent més resolutius, més transparents i donar un millor servei a la ciutadania.

   g) Planificar, organitzar, dirigir i supervisar l'activitat que desenvolupen les Oficines Locals d'Habitatge en la tramitació i pagament d'ajuts.

   h) Informar als agents en matèria d'habitatge social sobre l'estat de tramitació de les diferents sol·licituds o expedients.

   i) Informar i assessorar a les persones que es troben en situacions d'especial urgència per intentar donar resposta a la seva situació, especialment en cas de desnonament imminent i, si escau, mediar davant del Jutjat corresponent.

   j) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: Diplomatura en Treball Social o Grau en Treball Social.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell C1.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.

4.4 Requisit específic: Aquest lloc de treball no té cap requisit específic.

4.5 Taxa: B.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Supòsit pràctic relacionat amb les funcions del lloc de treball.

 

—6 Altres mèrits específics

Aquest lloc de treball no té cap mèrit específic.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 08-Tècnic/a-especialitat treball social” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

37.466,38 euros.

 

 

Annex 21

Bases específiques en relació amb el lloc de treball: Xofer*

 

*Susceptible de canvis en la seva denominació per motiu de la negociació del I Conveni Col·lectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—1 Nombre de places convocades: 1.

 

Lloc de treball

Localitat

Núm. Places

Codi places

Xofer

Barcelona

1

L.ALTRE4-2

 

—2 Missió

Traslladar al president/a i director/a de l'Agència en el cotxe oficial als llocs requerits per aquests.

 

—3 Funcions

a) Desplaçar al lloc indicat al President/a i Director/a de l'Agència segons requeriment de la seva agenda.

b) Realitzar el manteniment preventiu i la conservació del vehicle.

c) Responsabilitzar-se de la realització de les reparacions i revisions que precisi el vehicle.

d) Tenir cura de la neteja del vehicle.

e) Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball.

 

—4 Requisits d'accés

4.1 Titulació: ESO/Formació Professional 1er. Grau/Cicle Formatiu de Grau Mig.

4.2 Llengua catalana: Les persones aspirants han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell A2.

4.3 Llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell A2.

4.4 Requisit específic: Permís de conduir de la categoria o classe B, acreditant la vigència amb Informe del Registre General de Conductors de la Direcció General de Trànsit (article 76 del Reial Decret 818/2009, de 8 de maig).

4.5 Taxa: D.

 

—5 Fase oposició – segona prova

Supòsit pràctic relacionat amb les funcions del lloc de treball.

 

—6 Altres mèrits específics

Els mèrits específics tindran una puntuació màxima de 15 punts, dels 25 punts totals assignats als mèrits específics del lloc de treball, d'acord amb les temàtiques i barem següents:

Formació en conducció eficient per a vehicles de turisme, de mínim 4 hores: 2.5 punts cadascun.

Formació en conducció segura per a vehicles de turisme:

- De durada mínima de 4 hores i inferior a 8 hores: 2.5 punts cadascun.

- De durada de 8 hores o superior: 5 punts cadascun.

Formació en conducció segura en situacions de risc per a vehicles de turisme, de mínim 4 hores: 2.5 punts cadascun.

Cada curs s'haurà d'acreditar individualment. No té valor acreditatiu la relació de cursos extretes d'expedients personals com ATRI o similars.

Un cop assolida la puntuació màxima, l'Òrgan Tècnic de Selecció no seguirà valorant cursos; excepte si en el procés d'al·legacions alguna formació valorada s'ha d'anul·lar.

Aquests mèrits només s'han d'informar en l'apartat Altres Mèrits Específics del formulari d'inscripció i no en l'apartat Formació Específica.

 

—7 Temari

La part de coneixements estarà referida al temari “Annex 01-Xofer/a” de la Resolució TER/4045/2022, de 21 de desembre, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés a la condició de laboral indefinit/da de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

 

—8 Retribució

Retribució pendent de valorar per part de la Direcció General de Pressupostos i la Direcció General de Funció Pública. Una vegada determinada per informe conjunt es publicarà a la web de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

¡Fórmate con nosotros!

Por favor, rellena el campo requerido.
Por favor, rellena el campo requerido.
Por favor, rellena el campo requerido.
Aula Magna nació en Tarragona, hace más de 25 años, como una institución privada especializada en el sector de la formación, con un objetivo claro: dar respuesta a las necesidades formativas y a los retos profesionales. Para lograrlo, su prioridad ha sido y sigue siendo la continua actualización y la renovación de los programas formativos buscando la máxima calidad y una personalización académica.

aulamagna@aulamagna.es

Avinguda Argentina, 11, 43005 Tarragona

Llámanos de 9:00 horas a 22:00 horas.

Certificaciones y homologaciones

Image

Institut reglat per la Generalitat. CICLES FORMATIUS.

Image

Centre col•laborador ACTIC de la Generalitat de Catalunya.

Image

Centre autoritzat per Instituto Cervantes. DIPLOMAS DE ESPAÑOL COMO LENGUA EXTRANJERA.

Image

Centre Col•laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Image

Centre acreditat per l’Institut Català de la Salut - DEA (Desfibril•lador Extern Automàtic).

Image

Centre d'Adults per la Generalitat. PROVA D'ACCÉS/GRADUAT E.S.O.

Image

Centre autoritzat per la Policia Nacional. CURSOS DE SEGURETAT PRIVADA.

Image

Centre autoritzat Agència de Col•locació pel Departament d’Empresa i Ocupació.

Image

Centre autoritzat per el Ministerio de Interior i Guardia Civil. GUARDES RURALS.

Image

Centre col•laborador de la Agencia Estatal de Seguridad Aérea (Ministerio de Fomento).

Image

Centre acreditat/ meritori per l’Institut Català de la Salut. OPOSICIONS.

Image

Centre oficial de preparació, i examinador, per l'obtenció de certificats d'ANGLÈS.


Instituto privado | Academia | Centro de formación | Formación Online | Tarragona | Ciclos Grado Medio | Ciclos Grado Superior | Pruebas de acceso | Repasos | Primaria | Refuerzo escolar | E.S.O. | Bachillerato | Universidad | Oposiciones | Mossos de Esquadra | Policia Local | Guardia Urbana | Auxiliar Administrativo Ayuntamiento | Seguridad privada | Controladores de acceso

Aguilo, Aiguamurcia, Aiguaviva, Albarca, Albinyana, Albio, Alcanar, Alcover, Aldover, Alfara de Carles, Alforja, Alio, Almoster, Altafulla, Amposta, Arboli, Ardenya, Arnes, Asco, Balada, Banyeres del Penedes, Barbera de la Conca, Batea, Bellavista, Bellmunt del Priorat, Belltall, Bellvei, Benifallet, Benissanet, Bitem, Biure de Gaia, Blancafort, Bonastre, Bonretorn, Bot, Botarell, Brafim, -Cabaces, Cabra del Camp, Calafell, camrles, Cambrils, Camposines, Campredo, Can Ferrer de la Cogullada, Capafonts, Capçanes, Casafort, Caseres, Castello, Castellvell del Camp, Colldejou, Coma-Ruga, Conesa, Constanti, Corbera d’Ebre, Cornudella, Cornudella de Montsant, Creixell, Cunit, Darmos, Deltebre, Duesaigües, El Bosquet, El Castell, El Catllar, El Fonoll, El Francas, El Lloar, El Masroig, El Mila, El Molar, El Morell, El Papiolet, El Perello, El Pinell de Brai, El Pinetell, El Pla de Manlleu, El pla de Santa Maria, El Poblenou del Delta, El Pont D’Armentera, El Priorat de Banyeres, El Rourell, El Vendrell, Els Garidells, Els Guiamets, Els Masos de Vespella, Els Montgons, ElsMuntells, Els Pallaresos, Els Reguers, Els Valentins, Esbalda, Escaladei, Falset, Farena, Fatxes, Ferran, Figuerola del Camp, Flix, Fontscaldes, Fores, Freginals, Gallicant, Gandesa, Garcia, Gavada, Genessies, Ginestar, Glorieta, Godall, Gratallops, Guardia dels Prats, Guialmons, Horta de Sant Joan, Jesus, L’Aixavega, L’Alba, L’Albiol, L’Adea, L’Aleixar, L’Almadrava, L’Ametlla de Mar, L’Ampolla, L’Arboç, L’Arboçet, L’Argenetera, L’Argilaga, L’Espluga de Francoli, L’Hospitalet de L’Infant, L’Ortigos, La Bisbal de Falset, La Bisbal del Penedes, La Cadeneta, La Canonja, La Carronya, La Cirera, La Fatarella, La Febro, La Figuera, La Galera, La Juncosa de Montmell, La Llacuneta, La Maso, La Miliana, La Morera de Montsant, La nou de Gaia, La Palma d’Ebre, La Pineda, La Plana, La Pobla de Carivenys, La Pobla de Ferran, La Pobla de Mafumet, La Pobla de Massaluca, La Pobla de Montornes, La Riba, La Riera de Gaia, La Sala de Comalats, La Secuita, La Selleta, La Selva del Camp, La Senia, La Serra d’Alamos, La Torre de Fontaubella, La Torre de l’Espanyol, La Torregassa, La Vilella Alta, La Vilella Baixa, Les Borges del Camp, Les Cases d’Alcanar, Les Casetes de Puigmolto, Les Gunyoles, Les Irles, Les Masies, Les Masies del Torrent, Les Montcades, Les Ordes, Les Peces, Les Piles, Les Planes del Rei, Les Pobles, Les Roques, Les Ventalles, Les Voltes, Ligallo del Ganguil, Ligallo del Roig, Lilla, Llaberia, Lletger, Llorac, Llorenç del Penedes, Marça, Margalef, Marmellar, Mas d’en Bosc, Mas de Barberans, Masarbones, Masbarrat, Masboquera, Masdenverge, Masllorenç, Masmolets, Maspujols, Masriudoms, Miami Platja, Miravet, Mont-ral, Mont-Roig del Camp, Montargull, Montblanc, Montbrio de la Marca, Montbrio del Camp, Montferri, Mora d’Ebre, Mora la Nova, Nulles, Ollers, Passanant, Paüls, Perafort, Peralta, Picamoixons, Pira, Poblet, Poboleda, Pontils, Porrera, Pradell de la Teixeta, Prades, Prat de Compte, Pratdip, Prenafeta, Puigdelfi, Puigpelat, Querol, Rasquera, Rauric, Raval de Crist, Remulla, Renau, Reus, Riba-Roja d’Ebre, Riudabella, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, Rocafort de Queralt, Roda de Bara, Rodonya, Rojals, Roquetes, Saifores, Salines de la Trinitat, Slomo, Salou, Sant Carles de la Rapita, Sant Gallard, Sant Jaume d’Enveja, Sant Jaume dels Domenys, Sant Joan del Pas, Sant Magi de Brufaganya, Sant Miquel, Sant Pere, Sant Salvador, Sant Vicenç de Calders, Santa Barbara, Santa Coloma de Queralt, Santa Marina, Santa Oliva, Santa perpetua de Gaia, Santes Creus, Sarral, Savalla de Comtat, Seguer, Segur de Calafell, Segura, Selma, Senan, Siurana, Solivella, Tamarit, Tarragona, Tivenys, Tivissa, Torredembarra, Torroja del priorat, Tortosa, Ulldecona, Ulldemolins, Vallclara, Valldeperes, Valldossera, Vallespinosa, Vallfogona de Riucorb, Vallmoll, Valls, Vallverd, Vandellos, Vespella de Gaia, Vila-Rodona, Vila-Seca, Vilabella, Vliadeperdius, Vilafortuny, Vilalba dels Arcs, Vilallonga del Camp, Vilanova d’Escornalbou, Vilanova de Prades, Vilaplana, Vilardida, Vilaverd, Vimbodi, Vinallop, Vinebre, Vinyols i els Arcs, Vistabella, Xerta.